Úvod » Utkání , aktuální informace

Příprava léto 2018

publikováno 30.07.2018 (aktualizováno 08.08.2018)

výsledky přípravných utkání muži

21.7 Rittsteig A ( D ) - Janovice A 3 : 2

Ve velmi kombinované sestavě jsme odehráli první přípravné utkání v Německu proti soupeři , který hraje velmi podobnou soutěž jako naše Áčko . Na velmi dobře připraveném hřišti jsme byli o něco fotbalovější , byť výsledek byl pro nás po závěrečném hvizdu nepříznivý ( nicméně dvě branky domácích určitě byly z ofsajdové situace ). Nicméně výsledek v přípravě není až tak důležitý , jde hlavně naskočit opět do zápasového tempa .

 

27.7 Janovice A - S.K Pepingen - Halle ( BE ) 1 : 13 ( 0 : 9 )

Druhé přípravné utkání jsme odehráli doma opět proti zahraničnímu celku , tentokrát se jednalo o belgický klub hrající tamní čtvrtou nejvyšší soutěž . Tento celek abolvoval na našem hřišti týdenní soustředění a tímto utkáním ho zakončil . Jen krátce k soupeři - ve své soutěži skončil v právě proběhnutém ročníku na první nesestupové příčce . Fotbal v Belgii zažívá již několik let boom ( což je vidět hlavně na výsledcích reprezentace ) a to se pochopitelně promítá do všech soutěží . Byť S.K Pepingen je amaterský celek , zázemím a úrovní hry by u nás patřil určitě do třetí ligy - to jest pro představu něco asi jako pro nás blízké Domažlice . Oba mančafty měly k utkání připraveno 18 hráčů ( za nás mix A tým , B tým a pozvaní hráči )  , tím však veškerá podobnost týmů končí . Naprosto jasně byl od prvních minut znát rozdíl ,  hosté k velmi výrazné převaze v držení balonu ( ne však na více než dva tři doteky ) postupně nasázeli do naší sítě třináct branek . Náš čestný úspěch zaznamenal v poslední čtvrthodince zápasu pěknou hlavičkou Mates . Po zápase svou spokojenost se zápasem vyjádřila i velmi slušně zaplněná tribuna . Přece jenom celek takových kvalit se na našem hřišti nevidí často . Pro nás určitě šlo o velmi cenné zkušenosti , kdy hráči hostujícícího týmu nám v kombinaci v pohybu ukázali , jak bychom ( byť pochopitelně ne v takovém tempu ) mohli naši hru vylepšit . Závěrem s nadějí v hlase říkáme  , že tým z Pepingenu jsme neviděli u nás naposled a i v budoucnu by mohl využívat v rámci letní přípravy naše fotbalové hřiště .

stránky klubu www.skpepingenhalle.be
 

28.7 Rittsteig B ( D ) - Janovice B

plánované utkání bylo zrušeno z důvodu malého počtu hráčů domácího týmu . Musíme ocenit , že nám to bylo sděleno dostatečně dopředu , abychom nejeli na výlet do Bavorska zbytečně .

 

4.8 Janovice B

Dlažov Memoriál Jiřího Kodeše  (4.8.2018)

 V hodně kombinované sestavě odehrála naše benfika tradiční turnaj v Dlažově. Vedle kmenových hráčů naší rezervy Radka Mandáka, Marka Švůgra, Pavla Jelínka, Roberta Ondera, Standy Kotlana a Josefa Kotlana nám v prvním a druhém zápasu pomohl hráč áčka  Luboš Drmola. Ve druhém a třetím utkání jsme měli značnou posilu nedávno ještě našeho hráče Dana Kotlana. Protože jsme neměli brankáře, první utkání za nás odchytal brankář Smrku, druhé a třetí Pepa Dulka! Kvalitní pomocí byl i synovec Pavla Jelínka. Spíše do počtu jsme měli ještě dva mladé kluky, kterým ale fotbal zatím příliš nejde. Ve druhém utkání odehrál první poločas Marek Jarko.
 Je skoro zázrak, že i v této kombinaci jsme sahali po vítězství v turnaji. Stačilo v prvním utkání proti Dlažovu červení proměnit nějakou z našich šancí.. Za zmínku stojí jméno autora tří ze čtyř našich branek - Pepa Kotlan.

Janovice : Dlažov červení    0:0
Smrk : Dlažov zelení   7:0
Dlažov čer. : Dlažov zel.   4:2
Smrk : Janovice   2:2
Dlažov čer. : Smrk   2:0
Janovice : Dlažov zel.   2:1

1. Dlažov červení     2 1 0     6:2     7
2. Janovice               1 2 0     4:3     5
3. Smrk                    1 1 1     9:4     4
4. Dlažov zelení       0 0 3    3:13    0

Následující víkend zahájíme nový ročník ve III třídě zápasem ve Švihově , to jest souboj týmů , které postoupily z " pralesa " .

Vrhaveč A ( 1 B třída )  - Janovice A 6 : 3 ( 3 : 1 )

Generálku na soutež naše Áčko odehrálo ve Vrhavči za úmorného vedra . Oba týmy byly v hodně kombinovaných sestavách , což u domácích asi tolik nevadí , protože má ještě dva týdny do začátku soutěže . Mates , pokud chtěl vidět v akci většinu hráčů A týmu , byl o tuto možnost ochuzen , protože ze základní sestavy chybělo celkem 5 hráčů - na druhou stranu musíme být rádi , že se nás sešlo 13 a tak jsme mohli být důstojným protivníkem Vrhavči . V zápase se dá říct měli domácí hlavně navrch v proměňování brankových příležitostí , hra v poli byla celkem vyrovnaná . Velmi dobře odřídila utkání Zuzka Špindlerová .

Naše vlajková loď začne soutěž ( OPM ) s Chudenicemi v sobotu 11.8 od 17 hod , pro rekonstrukci hřiště je utkání přeloženo do Únějovic ( směr Klatovy - Koloveč , z hlavní v Chocomyšli na Únějovice -  hned vedle rybníka -  již je to okres Domažlice ) .

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 36695
Dnes: 12
Online: 2

Naši sponzoři a partneři

Aktualita

Jaro 2024
komentář k zápasům mužů

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Kde bude naše Áčko na konci sezony 2023/2024

  do 3 místa
0 (0,0%)

  do 5 místa
1 (100,0%)

  klidný střed tabulky
0 (0,0%)

  nic moc , 10 flek a hůře
0 (0,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery