Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Utkání , aktuální informace

Příprava zima 2019

publikováno 13.03.2019 (aktualizováno 25.03.2019)

přátelská utkání muži

6.3 Janovice A -  Vrhaveč A + B 3 : 0 ( 1 : 0 )

První přátelák jsme odehráli pod světly na velmi dobře připraveném hřišti . Počasí nám celkem přálo a hrálo se za příjemných jarních teplot . Mates měl připraveno k utkání celkem 14 lidí ( z toho 3 - 4  hráči z Béčka ) . Na jarní část se nám ( snad ) podaří dotáhnout návrat Vojty Drmoly z Klatov . Vojta během druhého poločasu dokazoval , že bude určitě přínosem pro naše hlavně defenzivní řady . Vrhaveč dorazila s více mixovaným týmem , kdy cca 50% hráčů hraje pravidelně 1.B třídu .

Od prvních minut se hrál svižný fotbal , kupodivu se hra více odehrávala v naší režii . Bylo dost znát , že osa našeho týmu je herně sehraná a hlavně má od začátku ledna pravidelnou účast na tréninku . Celkem se nám dařila kombinace a jen vinou nepřesné koncovky byl poločasový stav 1 : 0 .

Do druhého poločasu Mates prostřídal 3 hráče  ( nastoupili víceméně Béčkaři ) , nicméně na obrazu hry se nic nezměnilo . Ještě více jsme měli územní převahu a po pěkných akcích , které jsme opět po hříchu zahazovali , se konečné skore zastavilo na 3 : 0 . K pochvale našich ofenzivních řad je třeba jedním slovem vyseknout i pochvalu defenzivě , která vždy zastavila akce hostujícího týmu včas a to co prošlo na Žardela , neměl Michal problém pochytat , ikdyž v jednom případě ho zachránila spojnice tyče a břevna .

Utkání velmi dobře odpískal Ivan .

Další přípravu odehraje naše Áčko v sobotu 16.3 od 15 hod proti Rittsteigu - to jest držíme tradici mezinárodních utkání :-)

9.3 Janovice B - Všeruby  9 : 3 ( 2 : 2 )

I naše Benfika odehrála přípravný zápas ( a patrně jediný před jarní částí soutěže ) . Milan ne úplně snadno postavil sestavu , protože při úvodním hvizdu měl k dispozici přesně 11 hráčů . Trochu zamrzelo , že 2 hráči ( nebudeme jmenovat ) neposlali vůbec omluvenku , že se nedostaví . Pohledem na sestavu bude pro jaro ( jako obvykle ) velkým otazníkem post brankáře , protože zatím můžeme počítat se Žardelem , který je nicméně golmanem hlavně pro A tým .

Oproti utkání A týmu , se počasí moc " nepředvedlo " a hlavně v druhém poločase 20 minutový vydatný déšť nebyl dvakrát příjemný . Na druhou stranu hřiště na tuto roční dobu bylo ve velmi dobrém stavu po dobu celého utkání . Náš dnešní soupeř také přijel přesně v 11 lidech a byť hraje stejnou třídu jako my v domažlickém okresu , tak do zápasu jsme šli jako jasný favorit .

Úvodní 20 minutovka se nám celkem herně povedla , měli jsme kontrolu nad hrou a díky dvěma přesným trefám Pepy Jansty zaslouženě vedli . Bohužel od nějaké 22 minuty jsme totálně vypadli z tempa a soupeř postupně nejen že byl lepší v poli , ale i byl produktivní v zakončení a srovnal do poločasu stav na 2 : 2 .

O poločase jsme se moc pochválit nemohli , ikdyž se jedná o přípravu a výsledek až tak důležitý není . Udělali jsme jednu změnu , protože na zápas se přišlo podívat několik hráčů A týmu . Respektive se podařilo ukecat Patrika , za což mu patří dík hlavně s ohledem na počasí .

Změna nám výrazně prospěla a celý druhý poločas jsme jasně dominovali ve hře . Všeruby vceméně zahrozily jen z dvou brejků , z čehož jeden dotáhly do zdárného konce . O dost výživnější podívaná ale byla před brankou hostů . Naše ofenziva valila jeden útok za druhým a nebylo daleko , aby nakonec nesvítila na ukazateli skore 10 v kolonce domácí . Byla opravdu vidět chuť si nejen zahrát , ale i střílet góly . Opět je třeba poděkovat Ivanovi za řízení zápasu z pozice rozhodčího .

Jak již bylo zmíněno , naše Béčko po této přípravě skočí rovnou do jarní části  III třídy . V neděli 24.3 od 15 hod přivítáme Dešenice a vzhledem k velké vyrovanosti tabulky je nutné , aby hlavně v domácím prostředí jsme připisovali do tabulky body . Cílem je určitě klidné udržení III třídy i pro následující ročník . Nicméně to nebude jak se říká " zadarmo " , je opravdu nutné , aby i hráči Béčka měli pravidelně trénink aspoň jednou týdně .

16.3 Janovice A - Rittsteig A 2 : 3

Poslední přípravný zápas před jarní částí jsme odehráli doma za nepříliš dobrého počasí proti Rittsteigu . Oba týmy se prezentovaly celkem slušnou hrou a zápasu by slušela spíše remíza , která by nakonec i byla , kdybychom v závěru zápasu proměnili penaltu . Mates tak mohl víceméně zakončit zimní přípravu , která se celkem povedla - kostra týmu má kondičně slušnou formu a pevně věříme , že se to projeví i v mistrovských zápasech . Jaro začínáme doma o následujícím víkendu , v sobotu od 15 hod hostíme Hradešice a je co z podzimu oplácet . 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 36695
Dnes: 12
Online: 2

Naši sponzoři a partneři

Aktualita

Jaro 2024
komentář k zápasům mužů

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Kde bude naše Áčko na konci sezony 2023/2024

  do 3 místa
0 (0,0%)

  do 5 místa
1 (100,0%)

  klidný střed tabulky
0 (0,0%)

  nic moc , 10 flek a hůře
0 (0,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery