Úvod » Utkání , aktuální informace

Příprava léto 2019

publikováno 29.07.2019 (aktualizováno 05.08.2019)

příprava na sezonu 2019/2020

Příprava na novou sezonu začala v úterý 16.7 v 19 hod prvním treninkem ( treninky jsou v ut a čt od 19 hod ). A tým dozná několik změn , vrací se nám z Nýrska Dan Kotlan , což bude určitě výrazná posila . Dále jsme využili možnosti , kdy Bezděkov nepřihlásil tým do souteže a tak pro A tým jsme posílili o  Martina Bohatého .  Pro B tým přišly posily také z Bezděkova - jmenovitě Pepa Dulka , Pepa Lukačík a Luďa Horejší . Naopak B tým po dlouhých letech opouští tak říkajíc stálice a často ten , kdo zachraňoval početně B tým při komplikacích s dostatečným počtem hráčů a tím byl Milan Kolář ml . Milan se dohodl s Dlažovem .

Cíle zůstavájí stejné - pro A tým být blízko medailovým příčkám a zlobit tak papírové kandidáty na postup ( což bude pro nadcházející sezónu asi Měčín, Měcholupy a Strážov ) . Pro  B tým jde hlavně o to nemít sestupové starosti , ikdyž v minulé sezoně konečné 6 místo by bylo určitě i v nasledujícím ročníku velmi , velmi příjemné umístění .

Pro přípravné utkání jsou domluveny již tradiční soupeři :

pro A tým - Rittsteig ( D ) , Vrhaveč ( 1 B třída )  a nově tým z Bolešin , který postoupil do B třídy  . To jest víceméně kvalitativně lepší mančafty . 

pro B tým - již tradičně turnaj v Dlažově , nicméně B hráči určitě budou mít možnost si zahrát i v zápasech A týmu . Pochopitelně pokud budou chtít .

 

21.7 Rittsteig ( D ) - Janovice A 8 : 2 ( 4 : 1 )

První přípravné utkání jsme odehráli cca 1 km od hranic ČR v Rittsteigu . Mates měl k dispozici 13 hráčů . Utkání se hrálo za celkem dobrého počasí a asi i to bylo základem pro velmi dobré tempo hry . Herně oba týmy byly celkem vyrovnané , co však bylo jasně lepší na straně domácího celku byla fyzická kondice - je znát , že Rittsteig nemá rozhodně problém s tréninkovou docházkou . Domácí tým nakonec zápas výsledkově jednoznačně ovládl hlavně díky zmíněné fyzičce , která na rozměrově hodně velkém hřišti byla dost znát .

28.7 Vrhaveč A - Janovice A 4 : 4 ( 2 : 3 )

Druhé přípravné utkání jsme odehráli ve Vrhavči . Mates bohužel měl k dispozici jen 12 hráčů a to ještě Žardel  měl natažený sval ( v bráně byl Zdeněk ) . Poprvé se ukázal v našich barvách Martin Bohatý . Zápas již tradičně byl hodně vyrovnaný, hra měla oboustraně svou kvalitu a do posledních minut bylo utkání  výsledkově otevřené ( na 4 : 4 jsme vyrovnali stav utkání čtyři minuty před koncem )  . Střelecky se výrazněji prosadil Mates , který byl přesný hned třikrát . Jednou přesnou trefou ho doplnil Šimpi . Velmi dobře odřídil utkání Ivan P. z pozice hlavního arbitra .

3.8 Turnaj Dlažov - Janovice B

Jubilejní 25.ročník Memoriálu Jiřího Kodeše v Dlažově se nám příliš nevydařil. S trenérem odjelo pouze 8 hráčů. Sedm kmenových hráčů Janovic Mandák, L.Jelínek, Kroupar, Holý, Dulka, S.Kotlan, Kolář ml. a bratranec Ládi Jelínka. K zápasům jsme si museli půjčovat tři hráče a po zranění Milana dokonce čtyři.
 Po třech těsných prohrách vždy o gól jsme uhráli remízu 1:1 s týmem Dlažov I. Konečné lepší skóre nám zajistilo čtvrté místo. Turnaj opanovalo mužstvo Kody team. Jednalo se vlastně o Mengy team složený převážně bývalými hráči Týnce za které chytal vnuk Jirky Kodeše Petr Kodeš.

1. Kody team
2. Dlažov II
3. Číhaň
4. Janovice
5. Dlažov I

4.8 Janovice A – Bolešiny A 4 : 6 ( 1 : 3 )

Poslední přípravu před soutěží odehrálo na perfektně sestřiženém trávníku Áčko doma proti týmu z Bolešin . Hosté , takto nováček 1B třídy , přijeli víceméně v plné sestavě . U nás ani v generálce na soutěž nemohl Mates poskládat ideální sestavu . Ať už zranění nebo dovolené tak museli „ zalepit „ hráči B týmu , tj. v sestavě se objevili Mandy , Pepa Dulka a Slíva .
Dále byl zápas „ výkonostně „ ovlivněn sobotním turnajem Nagasaki cup , kdy většina našich hráčů byla po sobotě unavena nejen fyzicky ale i po slušné dávce alkoholu .
Nicméně slušně zaplněné ochozy viděly oboustranně celkem pohledný fotbal , kterému nescházely ani brankové situace , což i víceméně dokazuje konečný výsledek . Bylo znát , že Bolešiny přece jenom jsou o něco fotbalovější a tak výsledek odpovídá předvedené hře . Zápas velmi dobře odřídil z pozice HR Ivan P. Pro úplnost dodáváme naše střelce branek - Mates , Šimpi , Míra a Slíva .

Sezonu 2019 / 2020 A i B tým zahájí příští víkend na venkovních hřištích .
Oba týmy hrají v sobotu od 17 hod , doufejme , že nás hned první utkání nedostane do nějaké kritické situace s počtem hráčů - jako tomu bylo v posledním kole loňské sezony . A tým se představí v Dlouhé Vsi , Béčko jede do Dešenic .

 

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 36696
Dnes: 13
Online: 2

Naši sponzoři a partneři

Aktualita

Jaro 2024
komentář k zápasům mužů

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Kde bude naše Áčko na konci sezony 2023/2024

  do 3 místa
0 (0,0%)

  do 5 místa
1 (100,0%)

  klidný střed tabulky
0 (0,0%)

  nic moc , 10 flek a hůře
0 (0,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz