Úvod » Utkání , aktuální informace

Jaro 2024

publikováno 25.03.2024 (aktualizováno 22.04.2024)

komentář k zápasům mužů

23.3 Janovice A - Malý Bor 1 : 0 ( 1 :0 ) 

branka : 43 P.Petruška 

První mistrovský zápas nově pod taktovkou Dejva za asistence Patrika se nám celkově dost vyvedl . Hráčů bylo dost , navíc se už do základu podíval Honza Šiška , takto asi s bráchou hlavní posily na jaro . Naopak nás po podzimu opustil Jeff , který zkusí se dostat v Lubech do A třídy .  S ohledem na sílu a i postavení v tabulce byl Malý Bor lehkým favoritem , což i v úvodu zápasu bylo vidět . Nicméně od nějaké 10 minuty jsme se herně chytli a už byli lepší až do závěrečného hvizdu . Poměr šancí byl cca 6 : 2 pro nás , to jest i z tohoto pohledu je vítězství zasloužené . O jedinou branku se postaral těsně před přestávkou pěknou umístěnou střelou k tyči z cca 18 metrů kapitán týmu Patrik . Dnešní oslavenec Roland měl na noze minimálně dva fíky , nicméně dnes mu nebylo přáno . Nutno ale říct , že všichni naši hráči měli dnes velmi slušnou formu a tak vítězství jde za celým týmem . Následující víkend naopak budeme do zápasu vstupovat v roli favorita , o Velikonocích v sobotu od 16 hod hrajeme v Chudenicích .

24.3 Janovice B - Hrádek B 0 : 1 ( 0 : 1) 

branka :  17 R.Holeček ( PK ) 

I Benfika zahájila jaro doma. Tak jako v sobotu měla trenérská dvojka Keřla a Masťa plnou šatnu i v odpovídající kvalitě si připsat tři body . Bohužel ke slušné hře , kdy povětšinu zápasu jsme na tom byli fotbalově o něco lépe než soupeř , jsme nepřidali přesnou mušku . Šancí na vstřelení brany bylo dost . Sem tam i zazvonila konstrukce na hostující svatyni , bohužel za celých 90 minut jsme se neprosadili . To jest jediným zásahem byla proměněná penalta hostujícím Holečkem v 17 min , musíme dodat , že byla písknutá zcela oprávněně. Do následujících zápasu to bude chtít najít hlavně přesnou střeleckou mušku . V dalším kole jedeme ven , v neděli od 16 hod nastoupíme v Ježovech v roli favorita utkání. 

29.3 Chudenice - Janovice A   0 : 4 

branky : 29 V.Špindler , 49 A . Keřlík , 65 a 73 M.Hájek 

Zápas v Chudenicích měl být potvrzením našich ambicí co nejvíce se na jaře přiblížit medailovým příčkám . Dejv a Patrik měli opět co do počtu a kvality nabitý mančaft . Od úvodních minut byl znát rozdíl ve fotbalové kvalitě , nicméně v první půli se po několika šancích na naší straně prosadil pouze Viki . Do druhé půle jsme vykročili ve stejném duchu , nicméně rozdílem bylo , že hned n aúvod se trefil Aleš a po svém příchodu na hřiště se dvakrát v krátkém čase prosadil kanonýr let minulých ( a doufáme i budoucích ) Mates . Bohužel jasné vítěztsví hostujících barev  domácí hráči jaksi nekousli a po závěrečném hvizdu si můžeme na listinu marodů připsat 4 hráče : Rolanda , Aleše, Kovyho a po brutálním zákroku i Vikiho . Nebudeme teď rozebírat konec utkání , koukejme jen a pouze na fotbalové věci . Po dvou kolech jsme 100%, hra v obou zápasech bylo dosti koukatelná .Rádi bychom pokračovali v tomto trendu i o následujícím víkendu , kdy v sobotu od 16:30 doma poměříme síly s vedoucím celkem tabulky a tím jsou Hradešice . Bohužel zmíněná marodka dost ovlivní naši sestavu . 

30.3 Ježovy - Janovice B  4 : 4  ( 1 : 2 ) 

branky 11 a 84 L.Cihelka , 50 A.Suchý , 90 M.Pruner - 1 a 43 C.Danescu , 60 ( PK ) R.Holý , 68 J.Macura 

Benfika druhý zápas jara odehrála v Ježovech . Velmi dobrým počinem je sestava , kdy Keřla s Masťou měli opět početně 100% mix starších a mladších hráčů . Bohužel se zatím trochu fotbalově hledáme . To jest po celý zápas se dá říct mohli diváci vidět vyrovnaný zápas , nicméně vždy jsme byli o troch lepší v zakončení . Bohužel závěrečná pětiminutovka nám úplně nevyšla , inkasovali jsme 2 fíky a tím pádem jsme připsali " pouze " bod . Nicméně asi je to spravedlivá remíza , protože pohledem na hru a i úsilím v závěrečných minutách domácí hráči si bodík zasloužili . Nejedná se pro nás o nějakou zásadní ztrátu , jsme stále pohodlně ve středu tabulky . Nicméně v následujícím kole bychom chtěli už vidět 3 bodíky do tabulky , v neděli od 16:30 přivítáme poslední celek tabulky Mochtín B .

6.4 Janovice A - Hradešice A 3 : 4 ( 1 : 2 ) 

branky : 25 D.Jůzek , 55 R.Diviš , 68 M.Hájek - 20 a 78 P.Říha , 21 F.Melka , 68 D.Vaněček 

V sobotu za víceméně letního počasí jsme přivítali aktuálně první celek tabulky . Byť oba týmy postrádaly několik hráčů ze základní sestavy , očekával se pohledný a vyrovnaný fotbal . Toho se i početná divácká kulisa víceméně dočkala . Oba týmy sice nepředvedly úplně top hru na okresní přebor , ale to vzhledem ke zmíněným absencím je celkem pochopitelné . Oba celky chtěly diváky herně pobavit a o pěkné ofenzivní akce nebyla nouze .  Po přestřelce , kdy asi pro konečný výsledek by byla spravedlivější remíza , se nakonec radovali hostující hráči . Pro nás je určitě potěšitelné , že jsme rozhodně herně nepropadli s celkem z nejvyších pater tabulky .  V následujícím kole jedeme do Měčína , hrajeme v neděli od 15 hod .

7.4 Janovice B - Mochtín B 2 : 3 ( 1 : 0 )

branky 19 C.Danescu ( PK ) , 55 M.Švugr - 65 P.Kovařík , 70 a 80 J .Žiak 

Za početné divácké kulisi jsme doma přivítali poslední tým tabulky Mochtín B . Naše soupiska opět byla početně i hráčsky v optimální podobě , byť do brány šel Roland . Soupeř s ohledem na cíl se zachránit , doplnil sestavu o hráče z A týmu  a to bylo i v konečném výsledku znát . Hra celkově byla pohledná , kdy o něco více měli na nohách balon hostující hráči . Nicméně do poločasu jsme šli s jednobrankovým náskokem, když Kosťa proměnil PK  . Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako první , opět více ze hry měl Mochtín .Nicméně naši šanci na 3 body přiživil Mára . Pak už ale , asi spravedlivě pohledem na hru , se trefovalovi pouze hostující hráči . Nutno podotknout , že díky Rolandovi nebyl na konci zápasu účet na naší straně obdržených branek o dost vyšší . To jest po závěrečném hvizdu jsme opět doma nezabrali ani bod , nicméně herně se stydět za výkon nemusíme . Ono i pohledem na úroveň hřiště v Mochtíně by bylo škoda o něj tak říkajíc přijít . To jest po třech jarních kolech jsme připsali pouze bodík . V následejícím kole můžeme jen překvapit , jedeme v sobotu na Žel.Rudu, výkop v 16:30  . Místní mančaft jasně míří do okresu .

13.4 Železná Ruda - Janovice B  6 : 0 ( 4 : 0 ) 

branky : 9.M.Loos , 20.M.Knakal , 33,42 a 48 F.Roth , 83 M.Kubeš 

Po dlouhé době se na víkend soupiska pro oba týmy skládala dosti obtížně . Ať už vinou marodky , nebo absencí chyběl velký počet hráčů . To jest na Rudu jsme vlastně s pocitem " vítěztsví " dorazili cca 30 minut před utkáním , že máme 11 lidí . Samotná hra byla jasně v režii domácích , což se i předpokládalo . Po první půli byl výsledek jednoznačný . Ve druhé půli lehce domácí tým polevil a sem tam nás také pustil do šance , nicméně nic jsme neproměnili . To jest po 90 minutách po jednoznačném průběhu jsme si přibalili na cestu domů 6 banánů ,což na druhou stranu s ohledem na sílu soupeře a na naší sestavu zase není žádná katastrofa . Poděkování zaslouží všichni , kdo na Rudu přijeli hájit naše barvy . Nicméně po celkem bodově střídmém začátku jara je nutné se už dosti soustředit na přísun bodů do tabulky , abychom neměli velké starosti ze záchranou soutěže , což je cíl pro naší Benfiku .Pohledem na rozpis zápasů je nutné hlavně bodovat doma . K poklidnému středu tabulky , kde není jsme by mělo stačit získat ještě 12-14 bodů . V následujícím kole v neděli doma přivítáme třetí celek tabulky Kašperské Hory , výkop v 17 hod . 

14.4 Měčín - Janovice A 2 : 1 ( 1 : 1 )

branky :  39 D.Němec , 70 J.Benda - 23 ( PK ) P.Petruška 

V neděli A tým zajižděl do Měčína . Byť Dejv měl také velké starosti polepit tým , tak nakonec naše ambice oproti Benfice byly větší - připsat nějaký bod . I domácí sestava postrádala několik hráčů základní jedenáctky , to jest se očekával vyrovnaný boj . Početná divácká kulisa sice neviděla nějaký parádní fotbal , nicméně snaha obou týmů o útočný fotbal byla znát , k tomu pomáhalo i kvalitně připravené hřiště až na jeden malý detail ( ale to později ) . My jsme se snažili dostat do akcí spíše kombičně přes střed hřiště , domácí tým to hrál o něco jednodušeji . Po proměněné penaltě jsme šli do vedení. Měčín po rychlém kontru do naší obrany srrovnal stva utkání do půle . Druhá půle na stylu hry nic zásadně jiného nepřinesla . Po naší chybě ve středu hřiště se dostali do přečíslení domácí hráči a celou akci zakončili brankou . My jsme mohli srovnat ze dvou - tří šancí , nicméně jsme neměli správně seřízená mířidla . Cca 5 minut před koncem se blýsknul Zdenek v bráně při zneškodnění střely mířící do šibenice . Nicméně ani tento super zákrok nám pak v závěru nepomohl . To jest dosti vyrovnané utkání pohledem na hru a šance , nakonec dopadl za tři body pro domácí tým . Trochu kaňkou na utkání je zranění Válce ( vyšlápnul za postraní čárou naprosto neviditelnou jamku ve hřišti )  . Podvrknutý kotník , doufejme , bude brzo v pořádku . Naše postavení v tabulce je stále v bezpečném středu . V následujícím kole vlastně dokončíme domácí šňůru zápasů z úvodu jara proti celkům z nejvyšších pater tabulky . V sobotu od 17 hod přivítáme Luby B , které o tomto víkendu naprosto nečekaně doma prohrály s Nezamyslicemi . Doufejme , že naše sestava bude konkurence schopná a uvidíme pěkný fotbal , jako to bylo proti Malému Boru a Hradešicícím . Zároveň si přejeme, aby po závěrečném hvizdu jsme připsali nějaký bod do tabulky .

20.4 Janovice A - Luby B 1 : 3 ( 0 : 1 ) 

branky : 87 R.Diviš - 20 a 59 J.Jirotka , K.Šleis

Víkendové aprilové počasí přineslo na náš plac nejen déšť spolu se sluníčkem , ale i jednoho z adeptů na postup do B třídy . Luby B přijely nabuzené odčinit prohru z minulého kola . U nás Dejv od středy měl , bohužel , už podruhé velké starosti se sestavou . Nakonec bylo k dispozici 13 lidí , nicméně včetně tří " seniorů " , to jest v zápise byli Keřla , Boris a Slíva , z Benfiky vypomohl Kosťa a Kuba Veselák. S ohledem na hodně poslepenou sestavu se náš cíl soustředil na jakkýkoliv bodový zisk . Když se v 8 min trefil Kosťa , tak tento cíl se nezdál být nereálný , nicméně branka nebyla uznána pro velmi sporný ofsajd . Od tohoto momentu se soupeř probral a měl o něco více ze hry . Do poločasu měly Luby velmi dobré 3 šance , kdy i jedna skončila v síti , dvě zbývající vyčapal dnes velmi dobře chytající Jardel . I my jsme měli nějaké šance , nicméně tutovky to úplně nebyly 

Ve druhém poločase se na hře nic zasádního neměnilo , opět Luby měly o něco více ze hry , nicméně na golové šance jsme se dost zlepšili. V podstatě při 100% využití tutovek jsme mohli pomýšlet i na remízu , nicméně realita byla trochu jiná . Přesto s ohledem na sestavu se nemáme za co stydět , výkonem jsme rozhodně nezklamali . V podstatě jsme výsledkově žili do posledních minut i s příspěním 2-3 super zákroků Jardela i ve druhém poločase . Férově musíme ale přiznat , že dnes o něco lepší soupeř byl a tři body zaslouženě tak přpsaly Luby .

V následujícím kole jedeme do Vrhavče , výkop v sobotu v 17 hod . Opět velkou " výzvou " bude sestava , kdy se hlavně očekává , že budou k dispozici mladší ročníky a ne " senioři " .

21.4 Janovice B - Kašperské Hory 6 : 3 ( 4 : 1 ) 

branky :  15 a 29 D.Jůzek , 18 M.Hora , 45 B.Nemeth , 68 C.Danescu , 89 M.Švugr - 5 a 55 P.Chudý , 76 D.Kiml

Oproti sobotě bylo opravdu chladné počasí , dalo by se říct až zimní  , nicméně plac byl i přes panující počasí a vytíženost hřiště ( 5 zápas za víkend ) ve velmi dobrém stavu . Sestava oproti minulému víkendu a i vlastně sestavě Áčka byla velmi kvalitní , hlavně útočné řady . Nicméně v šatně pro hosty byly Kašperky , které se prezentují v tomto ročníku clekm pěkným fotbalem . I pohledem na tabulku jsme dnes už potřebovali bodově zabrat . Úvod se nám moc nepovedl , když jsme dostali už v 5 min branku . Nicméně v 7 min šel sám na bránu Mára , obránce Kašperek zatáhl doslova za záchranou brzdu . Jasný faul byl oceněn ČK . Od této chvíle po celý první poločas jsme celkem dominovali na hřišti . K velmi dobré hře jsme přidali i branky . To jest do přestávky jsme víceméně šli za rozhodnutého stavu .Druhý poločas byl o něco slabší , co se týká naší hry . Trochu nás vystrašila branka v 55 min , nicméně jsme pohledem na hru a vlastně i vždy s reakcí v podobě vstřelené branky , celkem s přehledem kontrolovali výsledek . Po závěrečném hvizdu jsme si poprvé na jaře zařvali vítězný pokřik a upevnili naší pozici ve středu tabulky . Je třeba ocenit výkon celého mančafu . V následujícím kole jedeme spíše se pokusit o překvapení . V neděli od 16 hod nastoupíme v Měcholupech proti domácí Benfice , která s přehledem drží druhý flek v tabulce  .

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 36682
Dnes: 5
Online: 1

Naši sponzoři a partneři

Aktualita

Jaro 2024
komentář k zápasům mužů

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Kde bude naše Áčko na konci sezony 2023/2024

  do 3 místa
0 (0,0%)

  do 5 místa
1 (100,0%)

  klidný střed tabulky
0 (0,0%)

  nic moc , 10 flek a hůře
0 (0,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery