Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Utkání , aktuální informace

Jaro 2015 - mistrovská utkání

publikováno 23.03.2015 (aktualizováno 25.06.2015)

komentář k zápasům ( A, B tým )

21.3 Janovice - Velký Bor 1 : 3 ( 0 : 0 )

Branky: 66. Hájek Matěj - 54. Vrána Petr, 60. Turek Václav, 68. Beránek Daniel.

Rozhodčí Šmrha Miroslav, ŽK 1:0,. Diváků 50.

První jarní mistrák za velmi pěkného počasí se nám naprosto nepovedl .

Byť v pátek večer to vypadalo , že jaro zahájíme bez brankáře ( Jardel nezklamal a nedostavil se ) , tak nakonec díky Liborovi jsme nastupovali v celkem předpokládané sestavě . To jest to nejlepší , co má Had k dispozici . Bohužel již první minuty ukázaly, že dnes moc fotbalové krásy nepředvedeme a tak nějak dvouměsíční dřinu v přípravě nezúročíme na hřišti . Hra byla hodně neurovnaná , přihrávky hodně nepřesné a o nějakých šancích by mohl snad mluvit jen velký optimista . Toto víceméně platilo pro oba celky , byť hostující tým aspoň opticky naznačoval , že jejich útočná dvojka bude v lepší kondici než naše . Po 45 minutách velmi nezáživného fotbalu se šlo do šaten za bezbrankového stavu .

Druhý poločas nepřinesl o moc fotbalové kvality více , nicméně aspoň se diváci dočkali branek , byť k velké nevoli našich fans více v naší síti . Nutno však podotknout , že většinu brankových šancí soupeře jsme vyrobili díky špatné rozehrávce a tak Libor v bráně  se musil oproti první půli o hodně více činit . Účet utkání otevřel v 54 min hostující Vrána 0 : 1 . To nás dostatečně neprobralo a o 6 min později zúročil své dlouholeté zkušenosti V.Turek a navýšil stav na 0 : 2. Jistou náděj nám dal Mates , který v 66 min konečně rozvlnil síť na té správné straně 1 : 2 . To bylo od nás asi vše , protože již za 2 minuty opět soupeř překonal po naší další chybě Libora 1 : 3 . Tím tak nějak právě hostující Beránek hodil na náš tým pověstnou deku a do konce zápasu byl vidět na hřišti náš marný boj aspoň si vytvořit nějaký tlak a tak Velký Bor neměl moc starostí si udržet vedení a tak možná trochu překvapivě odvezl domů 3 body .

Nedá se nic dělat , chce to rychle zapomenout a připravit se na příští kolo , kdy doma v sobotu přivítáme poslední celek tabulky Mochtín B - a úkol je naprosto jasný , musíme plně bodovat , abychom se nedostali do bojů o sestupové příčky . Pohledem  do vyšších pater tabulky není na pátou příčku příliš daleko - ztráta je pouze 4 body .

22.3 Janovice B - Spůle 5 : 1 ( 3 : 0 )

Za slušné podpory diváků, které neodradilo ani velice chladné počasí se odehrálo v nedělní odpoledne derby mezi domácí rezervou Dukly a týmem Spůle. Podzimní souboj na hřišti v Pocinovicích, kde hraje Spůle své domácí zápasy,  byl dlouho bezbrankový. O zisku tří bodů pro hosty rozhodla jediná branka Standy Kotlana. Podobné drama domácí nechtěli opakovat. O první vzrušení se postaral ve 3. minutě Radek Mandák. Jeho střelu dokázal brankář vyrazit.  O chvilku později zahrával Vašek Slivoň přímý kop z levé strany. Brankář jeho povedenou střelu vytěsnil na roh. Další přímý kop zahrával David Jůzek. Míč o pár centimetrů minul horní roh branky. Snaha domácích hráčů o kombinační hru trpěla nepřesností zejména ve finální fázi. Střelám chyběla buď přesnost, nebo prudkost. Tyto parametry ale vrchovatě splňovala střela z 25 metrů, kterou ve 33. minutě Radek Holý vymetl levou šibenici a otevřel účet zápasu 1:0. O minutu později využil David Jůzek trochu zkoprnělou obranu hostů a po průniku středem hřiště z hranice velkého vápna rozvlnil síť 2:0. Převaha domácích se stupňovala. Do šancí se dostali Vašek Slivoň a David Jůzek. Účet prvního poločasu uzavřel ve 42. minutě znovu David 3:0.

            O přestávce vládla u domácích spokojenost. Po první vstřelené brance se hráči uklidnili a začali předvádět vcelku pěknou hru. Trenér provedl jednu změnu. Místo Petra Gardoně nastoupil Lukáš Bohuslav. Lukáš se postavil na místo pravého beka, Pepa Kotlan postoupil na kraj zálohy a Radek Mandák se vysunul na hrot.

            Druhý poločas začal podobně nedůraznou a nepřesnou hrou jako první půle. A zákonitě přišel trest. Nejlepší hráč hostů Karel Lažánek po pěkné kombinaci snížil v 61. minutě na 3:1. V 64. minutě opustil hřiště s poraněným kolenem Petr Mikulec. Na jeho místo se postavil Milan Kolář ml. V 68. minutě završil hattrick David, když prošel až před brankáře a opakovanou střelou zvýšil na 4:1. Další šance měli Vašek, Standa a za povšimnutí stála výživná dalekonosná pumelice Lukáše Bohuslava, která jen těsně minula cíl. Na druhé straně musel Petr řešit dvě zapeklité situace, ale obě ustál. V 79. minutě našel Standa pěkně Davida a ten svou čtvrtou trefou uzavřel účet zápasu 5:1.

            Hra ještě nebyla perfektní, ale výsledek se počítá. Po penaltové výhře Chudenic stále na druhém místě ztrácíme tři body. Příští týden nehrajeme mistrovské utkání. Pro rozehrání před těžkým zápasem v Nýrsku zajíždíme v neděli k přípravě do Nalžovských Hor. Zápas začíná v 15:00 hodin. Odjezd od pošty ve 14:00 hodin.

Sestava:Petr Šobek ml. – Josef Kotlan, Marek Švůgr, Pavel Jelínek, Petr Mikulec (64.Milan Kolář ml.) – Radek Mandák, Stanislav Kotlan ©, Václav Slivoň, Radek Holý – David Jůzek, Petr Gardoň (46.Lukáš Bohuslav)

28.3 JANOVICE - MOCHTÍN B 2:2 (1:0) PK 2:4

Branky: 10. Urban Miroslav, 57. Suk Tomáš - 77. Kolárik Lukáš (PK), 90. Rašek Josef (PK)

Rozhodčí Habada Vladislav; ŽK 3:2; diváků 50.

Druhé jarní utkání opět na domácí půdě jsme odehráli proti poslednímu celku tabulky . Sestava  v nejsilnější možné variantě , takže Had postavil před tým jasný úkol , získat 3 body a i přidat něco na fotbalové kvalitě .  Kupodivu slova padla na úrodnou půdu a již v 10 min se po povedené akci trefil do černého Míra 1 : 0 . Nicméně rychlá branka měla spíše opačný efekt na náš fotbalový projev , to jest do konce poločasu jsme o moc větší kvalitu v porovnání s Velkým Borem nepřidali a tak i v kombinaci s mátožným výkonem soupeře se diváci v první půli celkem dost nudili .

Po poločasové přestávce jakoby náš mančaft chtěl zase předvést něco fotbalové kvality , o trochu přidal na obrátkách a úsilí bylo odměněno brankou spíše svátečního střelce Hagiho . Opět , aby se náhodou nezačal divák bavit , jsme padli do herní šedi a tak nějak čekali , že ani soupeř se k ničemu nedonutí a  nudná partie bude zakončena naší výhrou . Bohužel však soupeř se tak kolem 70 minuty probral a začal kousat . Jeho aktivitu podpořila správně fouknutá pentle a tak Kolárik nalil živou vodu do hry Mochtína 1 : 2 . Od vstřelené branky jsme se snažili ubránit hubené vítězství , bohužel neúspěšně . Úderem 90 minuty se opět rozhodčí musel odhodlat k dalšímu penaltovému rozhodnutí a opět zcela poprávu . Rašek se nemýlil tak jako jeho spoluhráč a tak nějak nám sebral aspoň radost z vítězství , protože z předvedené hry radost rozhodně nebyla . A aby toho nebylo málo , tak Mochtín své úspěšné penaltové představení protáhnul i do PK o druhý bod a možná překvapivě , ale ne nějak nezaslouženě,  si odvezl domů 2 body do tabulky .

Pachuť , pachuť , pachuť by se dalo vyčíst ze tváří po zápase v naší šatně . Následující víkend opět máme soupeře , který přezimoval pod námi . Jedeme do Měcholup a selský rozum velí připsat do tabulky více bodů než domácí tým . Popravdě úvodních 6 kol je vždy soupeř z dolní poloviny tabulky a pokud budeme pokračovat ve ztrátách , tak bychom pak měli být jak Jánošík , to jest bohatým brát a chudým dávat , protože jinak bychom se také mohli nepříjemně zamotat do sestupových pozic.   Trochu komplikací před dalším víkendem může přinést současně hrané utkání B týmu , tak doufejme , že hráčů bude dostatek.

29.3 Nalžovské Hory : Janovice B     1:6  (0:2)

Branky hostů: 5.Petr Gardoň, 30. a 55.Radek Holý, 63.David Jůzek, 89. a 90.Ladislav Jelínek

O volném víkendu pro udržení formy a hlavně kvalitní přípravy na následující víkend , kdy hrajeme v Nýrsku , jsme měli domluvený přátelák v Nalžovských Horách. Po celé utkání byl vidět kvalitativní rozdíl mezi celky a tak není divu , že i konečný účet tomu odpovídal . Za zajímavost stojí , že finální podobu dal dvěmi brankami na konci zápasu Láďa Jelínek , který takto je 100% založením brankář .

Sestava:Pavel Kroupar – Josef Kotlan, Marek Švůgr, Pavel Jelínek, Lukáš Bohuslav (46.Vojtěch Drmola) – Radek Mandák, Stanislav Kotlan ©, David Jůzek (65.Ladislav Jelínek), Petr Gardoň – Josef Jansta, Milan Kolář ml.(20.Radek Holý)

4.4 Měcholupy A - Janovice A 2 : 0 ( 2 : 0 ) ,branky 16,38. min Ondřej Brož , rozhodčí Bína , ŽK 0 : 2  diváku 70

Víkend , kdy jsme poprvé museli lehce kombinovat sestavu díky zápasu B mužstva v Nýrsku - to jest David , Míra a Radek po 45 min v Nýrsku se přesunuli do Měcholup a po ukončení zápasu v Nýrsku přijel ještě v případě potřeby Pepa Kotlan . Poprvé na jaře v základu Luboš Drmola , který má junior start v Měčíně a i start Veny Valečky a Pavla Kroupara byl letos premiérový.

Úkol zněl jasně - nesmíme prohrát . Možná , že právě tlak na výsledek byl ale největší blok v našich hlavách něco v Měcholupech předvést . Ale po bodových ztrátách z prvních dvou kol nemohl Had hráčům nic jiného říct . Domácí tým potvrdil své odhodlání se odpoutat od sestupových pozic v 16 min , kdy po naší chybě dal branku O.Brož . Tento hráč opět využil naše zaváhání v 36 min a zvýšil na 2 : 0 . Takže vývoj utkání absolutně mimo naše očekávání , domácí tým v klidu a náš tým v křeči .Pokud by chtěl někdo popsat naše šance , tak by musel pouze konstatovat , že víceméně žádné nebyly až na pár střel z přímáků . Naše hra tak nějak byla v šedi , což i celkem předváděl domácí tým - nicméně ten aspoň díky Brožovi dal to nejpodstatnější a to již zmíněné dvě branky .

Do kabin jsme šli jak zmoklé slepice . Do druhé půle však Had se snažil hráče nabudit se o výsledek poprat .Jenže,  kdo byl účasten v ochozech,  musel po nevýrazné první půli zkousnout ještě nevýraznější půli druhou , což ale domácím fans až tolik nevadilo díky pohodlnému vedení o dvě branky  . Hra se odehrávala předvážně ve středu pole , brankových akcí jako šafránu a to na obou stranách. Více práce mohl mít paradoxně Pavel , nicméně domácí borci své střely častokrát nevměstnali vůbec mezi 3 tyče a u nás to bylo víceméně hodně podobné , to jest domácí golman chodil akorát pro balon za branku k ochranné síti . Jedinou nějakou šanci na gol měl Míra , kterého uvolnil Mates , nicméně Míra před brankářem neměl dostatek klidu a neproměnil . Po utkání jsme si  museli nalít čistého vína - s takovouto hrou zvláště bez šancí nemůžeme vůbec pomýšlet na najěký bodový přínos a je třeba být více odvážnější hlavně kolem vápna soupeře . Prohra nás jednoznačně dala do pater tabulky , kde se už bojuje o záchranu . Jsme na 10 příčce a na sestupové příčky máme pouze 5 bodů  . V sobotu doma přivítáme další celek ze spodních příček tabulky - Malý Bor .Tak borci hlavy hore a konečně chceme vidět vítězství našich barev .

4.4 Nýrsko B : Janovice B     3:4  (2:2)

Velice těžká zkouška čekala naše béčko na hřišti rezervy Okuly Nýrsko. Jedná se o celek namíchaný ze starších hráčů se zkušenostmi krajského přeboru a dorostenců hrajících krajskou soutěž. Komplikací pro nás byl zápas našeho prvního týmu v Měcholupech, který měl výkop o 90 minut později. Do první půle nám vypomohli Radek Holý a Míra Urban. Rovněž pouze v první půli nastoupil David Jůzek, který již pravidelně nastupuje za áčko. Úkol byl proto jasný. Nahrát v první části hry nějaký náskok a ten se pokusit v druhé části udržet.

Po prvních minutách spíše opatrné hry se v 11.minutě prosadil v hlavičkovém souboji v šestnáctce Vašek Slivoň a vybojovaný míč zasunul pohodlně k tyči 0:1. Domácí hráče branka trochu zaskočila. Toho využil ve 20.minutě Míra Urban po pěkném pasu od Vaška. Míra udělal obránci kličku a poslal míč k opačné tyči než Vašek při první brance 0:2. To byl začátek přesně podle našich představ. Bohužel odpověď domácích přišla záhy. Ve 22.minutě po rozehrání přímého kopu využil přečíslení Škvarenina a překonal bezmocného Petra 1:2. Branka polila domácí hráče živou vodou a rázem jich bylo plné hřiště. Hlavně začal zlobit nestárnoucí Jirka Kadlec. Při jeho první vyložené šanci ještě Standa zachraňoval na brankové čáře odkopem míče do bezpečí. Ve 36.minutě se Kadlec uvolnil ve vápně a s přehledem vyrovnal 2:2. V závěrečných minutách se zrodilo po dvou šancích na každé straně. Z naší strany to bylo po střelách Josefa Jansty a Radka Mandáka.

Do kabin se šlo za nerozhodného stavu a to pro nás nebylo příliš příznivé. Do druhé půle se Vašek zatáhl do středu zálohy. Na hrot vyběhl Milan Kolář mladší. Na levé straně vystřídal v obraně Radka Petr Gardoň a v záloze Míru Urbana Pavel Jelínek. Domácí naopak posílil další zkušený hráč Tomáš Rubáš. Za těchto okolností se zdálo udržení přijatelného výsledku jen velice málo pravděpodobné.

Hned při prvním útoku domácích musel Petr vytáhnout vynikající zákrok. Ukázkovým rozštěpem špičkou nohy vytěsnil míč na roh. Petr se při akrobatickém zákroku lehce zranil, ale naštěstí mohl pokračovat ve hře. Tlak domácích narůstal. Ti však zapomněli na zadní vrátka. Toho využil ve 49.minutě Pepa Jansta. Po perfektním pasu od Petra Gardoně překonal domácího gólmana. Pepa měl i jistou dávku štěstí. Brankář míč trochu srazil, ale brance nezabránil 2:3. Po vstřelené brance tlak domácích na několik minut polevil, ale postupně znovu narůstal. Jedna ze zlomových situací nastala v 65.minutě. Jirka Kadlec nebyl spokojený s verdiktem sudího Habady a po protestech dostal žlutou kartu. To ho tak rozlítilo, že začal rozhodčímu sprostě nadávat a málem jej inzultoval. Nemohlo následovat nic jiného, než vyloučení. Domácí i v deseti vysunuli hru hodně vysoko ve snaze o vyrovnání. Toho využil v 75.minutě znovu rychlým brejkem Pepa. Obhodil si brankáře a poslal míč k tyči 2:4. Snaha domácích byla odměněna v 88.minutě gólem Bastla 3:4. V závěrečných minutách si hosté výhru pohlídali a překvapivě ale zaslouženě si odváží tři body.

Pochvalu zaslouží všichni naši hráči za bojovnost a ohromnou vůli po vítězství. V neděli nás čeká možná rozhodující duel o první místo, kdy od 16:30 hodin přivítáme na svém hřišti dosud vedoucí Chudenice.

Sestava: Petr Šobek ml. – Josef Kotlan, Marek Švůgr, Patrik Šveňha, Radek Holý (46.Petr Gardoň) – Radek Mandák, Stanislav Kotlan ©, David Jůzek (46.Pavel Jelínek), Miroslav Urban (46.Milan Kolář ml.) – Josef Jansta, Václav Slivoň

11.4 JANOVICE - MALÝ BOR 0:2 (0:2)

Branky: 2. Jára Karel, 42. Šipla Miroslav. Rozhodčí Švátora Petr, ŽK 3:4 , diváků 40.

V sobotu za velmi pěkného jarního počasí  nás čekal další ze soubojů s celkem z nižších pater tabulky a to s Malým Borem. Na podzim za velmi deštivého počasí jsme smolně prohráli , tj. bylo co oplácet . Sestava opět se všemi oporami , navíc Had se již tak nějak uzdravil , takže mohl vyztužit naše obranné řady .

Bohužel úvod zápasu se nám hrubě nevyvedl , snad jsme byli ještě myšlenkami v šatně , když se na výlet naší obranou v 70 vteřině zápasu vydal hostující Jára . Slalom mezi našimi 4 hráči !! dokončil excelentně a podél Jardela zavěsil 0 : 1 . Naše hra opět připomínala šeď všech přechozích zápasů , opory v útočné fázi se trápily a víceméně gólmana hostů nějak výrazněji neohrožovaly. A tak když už se první poločas  blížil ke konci , hosté opět udeřili . Víceméně si to i zasloužili , protože jejich hra aspoň tak nějak snesla měřítko okresního přeboru . Úspěšným střelcem byl Šipla a tak soupeř šel hodně radostně do kabin . Náš tým sklesle se šoural též do šaten a diváci se silnou pachutí se odebrali aspoň si spravit chuť ke kiosku .

Had o poločase toho moc říct nemohl , snad jen chtěl probudit hráče k fotbalu jako takovému .

Druhá půle zaplaťpánbůh hrstce věrných diváků ukázala , že náš A tým opravdu fotbal hrát nezapomněl . Od úvodních minut byla znát chuť s výsledkem něco udělat a konečně opticky byl vidět rozdíl mezi týmy . Šance se rodily jak na běžícím páse , naši hráči hýřili aktivitou se prosadit jako kombinačně tak jeden na jednoho . Škoda jen , že na druhou půli si vzal parádní formu gólman hostujícího týmu a k tomu si pozval i paní Štěstěnu a tak všechny naše šance končili právě na výborné formě brankáře nebo brankové konstrukci . Byť nakonec jsme nedali aspoň čestný gól , tak můžeme říct , že přes bídu posledních utkání se konečně tým ve druhé půli fotbalově probudil a můžeme jen doufat , že i střelci konečně procitnou . Soupeř byl velmi spokojen s bodovým přínosem a tím se dostal i v tabulce před nás . Pro nás se nic nemění , i v dalším kole hrajeme s týmem srovnatelným s naším a doufejme , že konečně naše velmi hubené bodové jarní konto trochu nakyne , na sestup mám pouze 4 body . Jedeme v neděli do Bolešin , hrajeme od 17 hod .

12.4 Janovice B – Chudenice   1:0  (0:0)  

            V zápase jara přivítala domácí rezerva tým Sokol Chudenice. Nešlo o nic míň než o první místo v tabulce, kam se domácí mohli posunout při plném bodovém zisku. Hosty doprovázel plný autobus fanoušků a hlavně díky nim mělo utkání výbornou atmosféru. Domácí trenér řešil před zápasem komplikaci v podobě absence zraněného výborně hrajícího stopéra Patrika Šveňhy. Volba padla na Jirku Macuru.

            Uvodní minuty se hrál spíše opatrný fotbal v očekávání co předvede soupeř. První náznak vážnější šance se odehrál před naší brankou. Přečíslení dva na jednoho vyřešil Marek Švůgr perfektním přečtením hry a útočníka hostů odzbrojil a poslal míč do bezpečí. Na opačné straně vyslal Vašek Slivoň jedovatou střelu z přímého kopu. Jen díky tomu, že míč letěl více ke středu branky, dokázal si s ním brankář hostů poradit. Brankář po tomto zákroku poslal dlouhý výkop. Marek míč podskočil a umožnil tím útočícímu hráči získat asi dvoumetrový náskok. Marek ale svou chybu okamžitě odčinil. Zabral, útočníka doběhl a čistě obral o míč. O chvíli později se zrodila největší šance hostů. Útočící hráč prošel středem naší obrany a jen nepřesné zakončení nás uchránilo od pohromy. Ve 31.minutě došlo u domácích k vynucenému střídání. S bolestí zad odstoupil Pavel Jelínek. Na jeho místo vyběhl Petr Mikulec. V závěrečných minutách první půlky měly navrch obě obrany. Za zmínku stojí jen několik zákroků a situací, po kterých se žlutilo na obou stranách. U nás Pepa Jansta a David Jůzek.

            Po změně stran přišla obrovská šance Davida. Po perfektním pasu od Vaška se řítil sám na brankáře. Brankář hostů potvrdil své kvality a Davida vychytal. V 58.minutě musel domácí trenér znovu měnit sestavu. Svalové zranění znamenalo stopku pro Davida. Na jeho post nastoupil Petr Gardoň. Tlak domácích rostl. V další vyložené šanci se ocitl Jirka. Výtečný gólman svým zákrokem změnu nepřipustil. V 71.minutě domácí trenér provedl poslední změnu sestavy. Radka Mandáka nahradil letos poprvé za rezervní tým Tomáš Suk. O chvíli později další tutovku zmařil brankář při brejku Josefa Jansty. V 80.minutě přišla rozhodující chvíle celého zápasu. Hostující obrana faulovala po levé straně unikajícího Petra Gardoně. Míč si postavil Vašek. Centr zatočil před branku, kde jemná teč Jirky Macury poslala míč přesně k tyči 1:0. Vstřelená branka byla zaslouženou odměnou za zvýšenou aktivitu v druhé půli. Závěr zápasu si domácí pohlídali a po závěrečném hvizdu vypukla velká radost.

            Zisk tří bodů nás díky lepšímu skóre vyhoupl letos poprvé do čela tabulky před našeho dnešního soupeře. V náš prospěch hraje i to, že máme odehráno o jeden zápas míň než Chudenice a to může v závěrečném účtování hrát důležitou roli. Zápas se líbil i početnému publiku, což potvrdily ohlasy fanoušku obou táborů.

            V sobotu 18.4. zajíždíme na hřiště do Dlažova. Dlažov má letos v domácích zápasech velice úspěšnou bilanci 6 1 1. Na hřišti proto nesmíme nic podcenit a plně bodovat. Výkop v 17,00 hodin. Sraz před poštou o hodinu dřív.

Sestava: Petr Šobek ml. – Josef Kotlan, Marek Švůgr, Jiří Macura, Pavel Jelínek (31.Petr Mikulec) – Radek Mandák (71.Tomáš Suk),  Stanislav Kotlan ©, Václav Slivoň, Radek Holý – David Jůzek (58.Petr Gardoň), Josef Jansta

 

19.4 BOLEŠINY - JANOVICE 6:1(4:1)

Branky: 20. a 39.Šmolc Jiří, 20. Hodl Petr,28. Vizinger Petr,80. Bošek Jakub,89.Bošek Petr - 30.Šlégl Jan. Rozhodčí Svátora Petr, ŽK 0:1, diváků 80.

V neděli jsme zajížděli do Bolešin , kde je to pro nás celkem neoblíbené hřiště svou velikostí a trochu nerovným povrchem , nicméně ne až tak z minulosti neúspěšné , co se týká výsledků .

Had měl k dispozici dostatek hráčů a i na lajně letos poprvé vypomohl Ivan . Omluvenku měl Máca a Mejla . Do utkání jsme vstoupili celkem sebevědomě , lehce jsme měli více ze hry, ale opět bez vážnějších gólových příležitostí . Domácí se postupně rozkoukali a kolem 15 minuty srovnali hru . Bohužel jako obvykle jsme dostali soupeře do sedla vlastní chybou . To ve 20 min asi trochu s pomocí faulu na Jardela se prosadil následně do prázdné Šmolc 1 : 0 . Jardel byť asi trochu oprávněně se mohl zlobit na sudího , tak hlavně měl jít do souboje o balon ze vzduchu s větším důrazem . Domácí tým se brankou doslova nadechl , za necelých 60 vteřin se z úrovně vápna pěkně do balonu opřel Hodl a Jardel lovil balon podruhé 2 : 0 . Náš tým si nevěděl rady jak před naší bránou tak i před soupeřovo . A tak uhodilo potřetí , opět po naprosto zbytečné ztrátě balonu na půlce se domácí útočník dostal do brejku a akci zakončil lobem přes vyběhnutého Jardela  3 : 0 . Tj. domácí tým měl po 30 minutách dostatečný náskok si pohlídat vývoj utkání . Určitým pozitivním momentem byla 30 min , kdy po lajně se prosadil Míra, poslal před bránu pěkný centr a díky důrazu Šimpiho a Šobajse jsme díky prvně jmenovanému dotlačili míč za brankovou čáru 3 : 1. Následné minuty patřily našemu týmu , několik slibných šancí jsme nedotáhli do zdárného konce . Bohužel opět naší snahu utnula chyba v rozehrávce na polovině hřiště , kdy Hagi ztratil míč a v samostatném úniku se prosadil podruhé v zápase Šmolc , Jardel opět bez šance 4 : 1 . To běžela 39 minuta . Do poločasu si v pohodě hrající domácí tým pohlídal výsledek .

O poločase sedělo u nás v šatně 11 nešťastníků , kteří marně vzpomínali , kdy naposled si užili fotbal - teda mimo Radka a Šobajse , kteří si užívají prozatím super sezony B týmu . Had vystřídal Šobajse , na plac šel Pepa Kotlan  .

Druhý poločas jsme začali větší aktivitou , ale opět scházelo to podstatné a to nějaké slušné zakončení . Velmi často naše centry nacházely pouze domácí obránce a střely mířily vysoko nad branku , někdy prostě chybělo i štěstí , aby se balon správně odrazil k našim nohám . Domácí tým byl o něco úspěšnější v přesnosti zakončení , Jardel nicméně vždy byl na správném místě  . V 60 min šel na plac Venca Slivoň za Jirku Hofmana . Ani tato změna nějak zásadně nepřispěla k více brankovým situacím , opět pouze pár náznaků , že bychom snad i mohli dát branku . Domácí tým v závěru utkání potvrdil dobré herní rozpoložení a brankami v 80 a 89 minutě určil víceméně jednoznačný výsledek hraničící s debaklem , výsledek 6 : 1 je i při našem současném stavu opravdu velmi ostudný .

Co dodat , pokud tento zápas měl být dnem a v to všichni doufají  , tak pak už bychom se měli jen odrazit a následující kolo je již přímým soubojem o sestupové příčky . Hostíme doma v sobotu Nezamyslice a máme pouze 2 body k dobru . Na poslední Mochtín máme o bod více . Dobré na této neutěšené situaci je fakt , že na 9 místo , které by bylo po konci soutěže z dnešního pohledu pro nás zlaté , ztrácíme jen 3 body . Jen malá rekapitualce , hodně daleko do historie bychom museli zabrousit , abychom našli horší bilanci , za prvních pět jarních kol jsme připsali do tabulky pouze 1 bod .

18.4 Dlažov : Janovice B     1:4  (1:3)

Sestava na duel v Dlažově se rodila trochu složitě. Z různých důvodů chyběli Šveňha, Jansta, Slivoň, Švůgr a Bohuslav. Trenér proto trochu improvizoval. Do branky se postavil Pavel Kroupar, Petr Šobek s Pavlem Jelínkem vytvořili novou stoperskou dvojici. Na pravé straně obrany dostal příležitost od počátku Petr Gardoň. I útočná dvojice byla zcela nová, Josef Kotlan a Jirka Hofman.

Zápas začal přesně podle našich představ. Ve druhé minutě se po chybě domácího brankáře prosadil přízemní střelou k tyči Jirka Hofman 0:1. Domácí zahrozili pěkně zahraným přímým kopem. Pavel byl pozorný a míč ukryl v náruči. Po zaváhání našich obránců při rozehrávce mohl přijít okamžitý trest. Po zakončení hlavou letěl míč těsně vedle překonaného Pavla. Toto zaváhání hosty probudilo a zvýšený tlak přinesl několik příležitostí. Nejprve Petr Šobek poslal pěkný dlouhý pas. Radek Holý si míč zpracoval a zakončil střelou po zemi těsně vedle levé tyče. O chvíli později zahrál Radek Mandák roh přesně na hlavu Standy. Gólman stačil míč letící pod břevno vyrazit. Další pěknou střelou z přímého kopu se předvedl Petr Šobek. Brankář měl plné ruce práce, ale nakonec míč vytěsnil na roh. Domácí odpověděli rychlým brejkem, při kterém skvěle zachraňoval Pael Kroupar. Uklidnění přinesla 32.minuta, kdy Jirka Hofman našel před brankou Pepu Kotlana a ten nezaváhal 0:2. O minutu později trefil Petr Šobek při zahrání přímého kopu břevno. Míč se odrazil těsně před branku, kam dobíhal Radek Holý 0:3. Radek se ještě předvedl jedovkou těsně nad břevno. Ve 43.minutě se po několika odrazech dostal k míči Jan Kovács a udělal radost několika domácím divákům 1:3.

O přestávce odstoupil David Jůžek, aby pošetřil poraněný stehenní sval. Do zálohy se zatáhl Jirka Hofman a v útoku dostal příležitost Tomáš Suk. Trenér ho na hřiště doprovodil se slovy: ,,Jirka dal jako zápisné branku, tak od tebe očekáváme to samé“.

V druhé půlce hrála naše obrana pozorně a šance domácích likvidovala vcelku s přehledem dřív než by došlo k vážnějšímu ohrožení naší branky. Šance proto přicházely hlavně na opačné straně. V úvodu se dvakrát předvedl Pepán. Nejprve vyzkoušel pozornost brankáře prudkou střelou z ostrého úhlu. O chvíli později zakončil centr Tomáše hlavou kousek vedle tyče. V 60.minutě byl Tomáš na hranici pokutového území faulován a rozhodčí Pastyřík nařídil přímý kop. Vymyšlená finta se podařila. Dva naši hráči míč nejprve bez doteku přeběhli. Tomáš se střelou k tyči nemýlil a splnil přání trenéra 1:4. Další minuty už nepřinesly žádné větší vzrušení před obě branky a stav se již nezměnil.

Vítězství nás udrželo na prvním místě o skóre před týmem Chudenic, který na svém hřišti přehrál Nýrsko. Za týden přivítáme doma v neděli od 17:00 hodin poslední Ježovy. Povinnost velí vyhrát a rovněž vylepšení skóre by bylo žádoucí.

Sestava: Pavel Kroupar – Petr Gardoň, Petr Šobek ml., Pavel Jelínek, Petr Mikulec – Radek Mandák, Stanislav Kotlan ©, David Jůzek (46.Tomáš Suk), Radek Holý – Josef Kotlan, Jiří Hofman (připraven Milan Kolář ml.)

 

25.4 JANOVICE - NEZAMYSLICE 1:4 (1:1)

Branky: 42. Kotlan Josef - 36. Krejčí Jaroslav, 50. a 71. Hlaváč Jaromír, 67. Jiřík Jan.

Rozhodčí Habada , ŽK 1:5, diváků 50.

V sobotu jsme přivítali další celek , se kterým bojujeme o setrvání naděje být i v následujícím ročníku účastníkem OP . Had skládal sestavu horko těžko , tj. v 17 hod měl přesně připravených 11 lidí , do druhé půle přijeli posílit celek Mates a poprvé letos i Patrik P. Co se týká pohledu do jiného sektoru našeho zázemí - na tribuny , tak tam je to také velmi nelichotivé – našich fans je jak do mariáše a tak počet výrazně vylepšila početnější skupina fanoušků z Nezamyslic .

Had pozměnil rozložení jednotlivých řad , aby se hlavně posílila obranná činnost , tj. rozestavení bylo 1-4-5-1 . Z počátku se na obou stranách projevovala hlavně nervozita neudělat chybu a nepustit soupeře k nějakému lacinému gólu . Snaha urvat dobrý výsledek byla znát  , ale k fotbalové kráse bylo hodně daleko . A tak o zábavu se v uvozovkách hlavně staral Jardel v bráně , který procvičoval nervovou soustavu nepřesnými výkopy a někdy i kličkami útočníkům soupeře . Tak nějak i toto předurčilo , že se soupeř mohl radovat jako první – po chybě v defenzivě se trefil hostující Krejčí 0 : 1. Obdržená branka nás lehce fotbalově nakopla a určitou vzpruhou byla branka do šaten , o kterou se postaral Pepa K. 1 : 1

O poločase moc spokojenosti s předváděnou hrou v šatně panovat nemohlo , průběžný výsledek však dával naději být dnes úspěšní .

Do druhé půle jsme vstoupili s bojovným výkonem možná i s lehkou herní převahou . Nicméně lehkost ve hře nám naprosto chyběla a o nějakých jasných tutovkách řeč být také nemohla . A tak soupeř si mohl počkat na naše hrubky v obraně , které nás tak nějak provázejí celým jarem a také se dočkal .První takovou v 51 minutě využil hostující Hlaváč 1 : 2 . V 65 min nastoupil Patrik a kvalitu do hry rozhodně přinesl . Nicméně opět naše hrubka v obraně dala soupeří možnost odskočit o dvě branky – střelcem byl Jiřík 1 : 3 . V 70 min nastoupil Mates a aby se to nepletlo , tak i velmi krátce po vystřídání jsme opět naprosto zbytečně inkasovali , druhou branku v utkání zaznamenal Hlaváč 1 : 4 . Od 71 minuty bylo velmi poznat , že jak Patrik tak i Mates fotbalovou kvalitu mají a rozdíl v naší hře byl patrný  . To jest až dokonce utkání se odehrávala hra převážně na polovině hostujícího celku , náš tým dřel , měl velmi často balon pod kontrolou , ale opět ve finální fázi se naši střelci více než trápili . Hostující tým z pár návštěv před bránou Jardela mohl navýšit svůj náskok , Jardel však ke konci utkání předvedl několik dobrých zákroků a již nic za záda nepustil . Naše snaha mohla být alespoň odměněna v 90 min , kdy po nedovoleném zákroku ve vápně se postavil k penaltě Patrik , bohužel však neproměnil a tak souboj dvou dlouholetých účastníků OP skončil jednoznačnou výhrou hostujících Nezamyslic . Nicméně pokud k bojovnosti a i zlepšené hře hlavně ve druhém poločase přidáme i brankovou úspěšnost , neměl by být náš osud ještě zpečetěn . Velmi nás ale srážejí až školácké chyby v obranné fázi. Prohra nás posunula na 13 sestupovou pozici , pohledem na tabulku se nic závažného nemění - dvě povedená utkání v řadě nás mohou dostat do bezpěčnějších vod tabulky - musíme být optimisté.  V následujícím kole nám začínají zápasy s celky z horních pater tabulky , jedeme v neděli do Sušice a velký varováním pro nás je výsledek rezervy z města na Otavě v tomto kole , kdy ve Velkém Boru si otevřeli hráči Sušice doslova střelnici .

 

26.4 Janovice B – Ježovy   9:0  (4:0)  

Po těžkém duelu s týmem Chudenic a výletu do Dlažova nás čekal lehčí zápas s týmem z opačného konce tabulky. Na podzim jsme v Ježovech dosáhli rekordního výsledku 12:0. I dnes se čekalo výraznější vítězství našich barev.

Již úvodních deset minut ukázalo, který tým bude pánem na hřišti. Proti změně skóre byla třikrát branková konstrukce. První orazítkoval tyč Vašek Slivoň. O chvilku později vytěsnil gólman střelu Davida Jůzka téměř do stejného místa na pravé tyči. Po třetí zazvonila po střele Radka Mandáka. Další střely Vaška, Standy a Davida se jen těsně nevešly mezi tři tyče. Ve 12.minutě využil Radek Holý pěkný centr od Standy a střelou po zemi otevřel účet zápasu 1:0. Ve 20.minutě našel Vašek obloučkem hlavu Josefa Jansty. Pepa se již radoval, ale nebylo jisté, zda míč přešel celý za brankovou čáru. Rozhodčí nechal pokračovat ve hře. Dalším kdo zatřásl brankovou konstrukcí byl Radek Holý po centru od Vaška. Jeho hlavičku brankář vytěsnil na břevno. Z následného rohového kopu našel Vašek Pavla Jelínka. Střela po zemi rozvlnila síť 2:0. Ve 29.minutě našel Pepa Jansta Standu. Standovo střelu brankář vyrazil před Pepu, který doklepl do odkryté branky 3:0. O tři minuty později se do míče z dálky opřel David a bylo to 4:0. V závěru prvního poločasu vyslal Lukáš Bohuslav do sóla Pepu Janstu. Pepa přestřelil brankáře i branku.

Převaha domácích byla v prvním poločasu jednoznačná. Při troše štěstí a lepší koncovce mohl být dílčí výsledek výraznější než 4:0. V sestavě došlo k jedné změně. Dohráno měl Lukáš Bohuslav. Na jeho místo vyběhl Petr Gardoň.

První akci druhé půle zakončil Vašek střelou do tyče. K odraženému míči se řítil Pepa Jansta. Obránce si pomohl faulem a rozhodčí Pastyřík ukázal na značku pokutového kopu. Míč si vzal Radek Mandák a v 50.minutě nezaváhal 5:0. V 55.minutě si řekl o vystřídání Pepa Jansta. Pepu vystřídal Petr Mikulec, ale ani se nestačil zpotit. V 60.minutě byl faulován. Zákrok soupeře neustál a po úderu rukou do hlavy si zaslouženě prohlédl kartu červené barvy. Oslabení o jednoho hráče nebylo na hřišti ani znát. Dále pokračovala jasná převaha a rodily se další příležitosti. A znovu se třásla branková konstrukce. Smolařem dne byl Vašek. Nejprve zakončil do tyče přímý kop. O chvíli později po narážečkách s Davidem vytěsnil jeho střelu brankář na břevno. V 65.minutě vyslal David jedovku z dálky. Brankář míč pouze vyrazil na dobíhajícího Pepu Kotlana 6:0. O pět minut později předvedli Vašek s Davidem další akci na jeden dotek. David pohodlně zvýšil na 7:0. V 75.minutě našel Radek Mandák pěknou ulicí Vaška a ten se konečně dočkal. Po třech tyčích a dvou břevnech míč konečně rozvlnil síť 8:0. V 80.minutě trefil Vašek třetí břevno! Odražený míč sám doběhl a uzavřel účet dnešního jednoznačného zápasu 9:0. Na posledních 8 minut vyběhl na trávník Milan Kolář ml. Odpracováno měl Radek Holý. Milan se dostal k jednomu pěknému zakončení, ale skóre se již neměnilo.

Úkol byl splněn. Naše vítězství mohlo být při troše štěstí výraznější. O tom svědčí pět trefených tyčí a tři břevna. Kaňkou nad předvedeným výkonem zůstává zbytečné vyloučení Petra Mikulce. V sobotu 2.5. hrajeme od 17:00 hodin v Křenicích. Odjezd od pošty V 15:45 hodin.

Sestava: Pavel Kroupar – Josef Kotlan, Marek Švůgr, Pavel Jelínek, Lukáš Bohuslav (46.Petr Gardoň) – Radek Mandák, Stanislav Kotlan ©, Václav Slivoň, Radek Holý (82.Milan Kolář ml.) – David Jůzek, Josef Jansta (55.Petr Mikulec, 60.min.ČK)

3.5 SUŠICE B - JANOVICE 2:0 (1:0)

Branky: 44. Hubáček Pavel, 82. Klíma Tomáš. Rozhodčí Hovorka, ŽK 0:3, diváků 60.

Sestava : M. Martínek – M.Švugr – R.Holý , J.Macura , J.Hofman – J.Šlegl , V.Špindler , L.Drmola – M.Hájek ( K ) , M. Urban – D.Jůzek . střídali J.Kotlan , V.Slivoň.

Zápas proti aspirantovi na nejvyšší příčky jsme sehráli v neděli v podvečer . Had díky rodinným povinnostem předal taktovku do rukou Veny Slivoně , který měl na zápas připraveno velmi slušných 14 lidí . A tak na soupisku nešel jen Standa Kotlan , který mohl v klidu odmávat zápas . Trochu překvapením byl fakt , že zápas byl přesunut na umělku , kterou nemáme oproti domácímu týmu absolutně zažitou .

Kupodivu od úvodních minut tento handikep nebyl nijak zásadně znatelný a ani nebyl propastný rozdíl ve hře pohledem na tabulku . Domácí celek posílen o dva hráče A týmu kupodivu nás nezamáčknul na naší půlku. Naše hra byla oproti minulým zápasům celkem organizovaná a tak k Jardelovi toho moc neproklouzlo . Velmi dobře fungovala celá defenziva , rychlostně případné výpady v pohodě řešil Mára na postu stopera . A tak byl prostor i sem tam prověřit domácího brankáře střelou ze střední vzdálenosti – konkrétně Míra , David , Mates a Macek z VPK hodně postrašili domácí diváky a domácí golman musel ukázat své umění . Když už se blížil poločas byl drobně faulován domácí Pavel Hubáček cca 3 metry za vápnem . Sám se pak postavil k míči a přesnou trefou k tyči otevřel účet utkání 1 : 0 , to běžela 44 minuta . O poločase šla pochvala na naší hru , trochu jsme si postěžovali , že situace předcházející brance byla posouzena hodně přísně , nicméně jsme šli s odvahou do druhé půle potrápit domácí a pokusit se srovnat .

Ve druhém poločase s více otevřenou hrou se domácí tým svou velmi dobrou kombinací dostával více k zakončení , nicméně Jardel v bráně vždy stál tam , kde měl , nebo střely neměly dostatečnou přesnost . U nás po dvou vystřídáních , kdy se dostal na plac v 55 min Pepa Kotlan za Šimpiho a pak v 60 min Venca Slivoň za Davida , jsme se snažili vsadit více na útok , bohužel několika dobrým šancím ze strany scházel větší důraz před brankou domácích . Definitivní klid domácím dal v 82 min Klíma , když jsme naprosto zbytečně nepobrali hráče při rohu a Klíma mohl v klidu z malého vápna zaskórovat hlavou . Zápas se dohrál ve velmi slušném tempu a domácí si víceméně dobrou kombinací ve středu hřiště už výsledek v klidu pohlídali . Tj. zápas skončil dle papírových předpokladů , nicméně naši kůži jsme rozhodně zadarmo nedali . K velmi slušnému kolektivnímu výkonu to chtělo ale přidat nějakou úspěšně zakončenou akci , máme velký problém se trefit do černého . V následujícím kole přivítáme doma opět velmi dobře fotbalově vybavený tým – Klatovy B . Nic , musíme bojovat dál a doufat , že v součtu bodů za všech 26 kol nám naše pozice zajistí setrvání v OP pro následující ročník.

2.5 Křenice : Janovice B     1:4  (0:2)

S Mírou Urbanem v záloze a Petrem Šobkem mladším na hrotu nastoupila naše rezerva na neoblíbeném hřišti v Křenicích. O neoblíbenosti svědčí výsledky 2:2 a 1:1 z ročníků 2011/12 a 2012/13. Tentokrát byl úkol jasný a nikdo si nepřipouštěl nic jiného než vítězství. Fotbalu v Křenicích se zřejmě blýská na lepší časy. Svědčí o tom zbrusu nové lavičky náhradníků se zastřešením, nové oplocení a otevřený bufet. Rovněž divácká kulisa byla oproti minulým rokům nesrovnatelně početnější. I na naší straně se fandilo. Přítelkyně hráčů oblékly zbylé dresy a byly hodně slyšet.

Hosté začali utkání aktivně, ale první vážná hrozba přišla na opačné straně. Pavel byl již překonán, ale míč letěl těsně nad břevno. Po šancích Petra Šobka a Míry Urbana mohlo být opět zle na opačné straně. Pavla zachránila dobře postavená tyč! Ve 20.minutě našel Radek Holý pěkně vhozeným autem Míru a ten nedal střelou po zemi brankáři šanci 0:1. Míra se po delší době mohl radovat ze vstřelené branky. Přejme mu, aby mu to začalo pálit i za první tým. V dalších minutách zakončoval Pavel Jelínek do náruče brankáře a Radek Holý těsně nad branku. Podobně dopadla i šance domácích. Ve 32.minutě našel Míra uličkou naběhnutého Petra Šobka a bylo to 0:2. V závěru první půle se zrodilo po velké šanci na obou stranách. Domácí při sólu na Pavla netrefili branku, Míra překonal brankáře, ale trefil obránce.

V přestávce trenér vybízel hráče k častější střelbě a rovněž upozorňoval na velký počet šancí domácích. V případě snížení by se zápas mohl zbytečně zdramatizovat.

Náš první útok druhého poločasu byl zastaven píšťalkou rozhodčího po faulu na Davida. K rozehrávce se postavil Radek Mandák a míč zakroutil přesně na hlavu Petra Šobka 0:3. Domácí se ale nevzdávali a Pavel musel vytáhnout parádní zákrok proti nepříjemné jedovaté střele. Herní převaha hostů přinesla šance Josefa Kotlana, Petra Šobka, Míry Urbana, Davida Jůzka a hlavně orazítkování břevna po hlavičce Standy Kotlana. V 78.minutě byl Radek Holý zastaven při průniku do pokutového území faulem a rozhodčí odpískal pokutový kop. David s přehledem proměnil 0:4. Z branky se mohl radovat i Radek Mandák. Jeho pokus ale zastavila spojnice tyče a břevna. V 87.minutě se mohli radovat i domácí diváci. Čestný úspěch zaznamenal tečovanou střelou Miroslav Tyrpekl 1:4.

Mise byla splněna. Zapisujeme tři body a slušný výsledek. Naše hra sice postrádala přesnost, ale je nutné připomenout, že značnou měrou toto ovlivňoval značně hrbolatý terén. Za týden v neděli od 17:00 hodin přivítáme na svém hřišti rezervu Měčína, která doma body rozdává, ale vozí je ze hřišť soupeřů.

Sestava: Pavel Kroupar – Josef Kotlan, Marek Švůgr, Pavel Jelínek, Petr Gardoň – Radek Mandák, Stanislav Kotlan ©, Miroslav Urban, Radek Holý (82.Milan Kolář ml.) – David Jůzek, Petr Šobek ml.

9.5 JANOVICE - KLATOVY B 3:3 (0:3) PK 3:4

Branky: 51. D.Jůzek, 60. J.Hájek, 70. D.Jůzek - 15. Kotáb Z., 23. T.Štengl, 35. V.Sýkora; Rozhodčí: Lojík; ŽK 1:1; Diváci: 80

Sestava - M.Martínek - M.Švugr - J.Hofman , V.Špindler , T.Suk - J. Kotlan ( P.Petruška ) , P.Šobek , M.Urban , R.Holý  - M.Hájek , D.Juzek

S jasným cílem překvapit proti velmi silné rezervě divizních Klatov , to bylo naše domácí sobotní odpolední menu na perfektně připraveném pažitu . Kupodivu hlavně vzhledem k minulým domácím zápasům přišla na náš stadion celkem slušná divácká návštěva . Had měl opět velmi silné komplikace poskládat mančaft – na marodce Honza Šlegl , Honza Muller , na nohejbalu Jirka Macura , Luboš Drmola v Měčíně a i Had se musel pasovat na pomezního . Tj. hodně hráčů B týmu se objevilo v základní sestavě .

Úvod utkání naznačil , že tak jako v Sušici , naše hráče bude zdobit hlavně kolektivní , bojovný výkon . Bohužel , tak jako v Sušici ,  nás zdobila v uvozovkách  v 1 poločase velmi slabá , takřka nulová střelecká úspěšnost . A tak hostující tým , který byl jasným favoritem utkání, se během 35 minut třemi přesnými střelami dostal do pohodlného vedení a navíc jasné dvě tutovky Jardel v bráně zlikvidoval . Tj. do šaten se šlo za velmi nepříznivého stavu a ta část publika , která držela palce hostům , mohla být hodně spokojena a tak nějak již počítala do tabulky se třemi body .

O poločase se v naší kabině bohudík nestalo možná očekávané , mančaft svěsí hlavy a bude opět jen otázkou času , kdy soupeř potvrdí další brankou jasné vítězství .

Opak byl ale pravdou , do druhé půle náš tým přidal jak na fotbalové kvalitě , tempu , tak i hlavně na střelecké úspěšnosti . Již velmi brzy po pěkné kombinaci zasunul pod brankářem do hostující svatyně David . To běžela 51 minuta , vstřelená branka nám vlila ještě větší chuť do hry , již naprosto probudila domácí fans a hostující tým se začal obávat o výsledek . Po několika nadějných situacích , kdy nám hlavně chyběla přesnost v zakončení , jsme uhodili podruhé . To v 60 min se představil parádní střelou z 22 metrů Mates , který otřel efektně balon o břevno . A bylo zaděláno na obrat v utkání . Hostující tým byl více než překvapen a tak se pokusil oživit hru střídáním . U nás také došlo k jedné a to jediné možné změně , do pole za Pepu Kotlana nastoupil Patrik . Patrik stál u zrodu srovnávací branky , kdy po kličce posunul na úroveň šestnácky na Davida a ten nekompromisní přízemní pumelicí vymetl dolní roh branky , běžela 70 minuta a domácí fans byli v euforii . Do 80 minuty jsme měli další dvě dobré šance naprosto otočit utkání , kdy jedna z nich i skončila gólem , nicméně Míra se radovat nemohl díky ofsajdovému postavení . Od 82 minuty začal i něco produkovat hostující tým a Jardel v bráně opět musel vytáhnout dvě povedené střely . V 89 minutě mohl ještě schladit naše šance na body hostující kapitán V. Vacovský , který z VPK řádně protřepal břevno naší svatyně , štěstí však při nás stálo a tak se šlo do bitvy o druhý bod v PK . Bohužel střeleckou formu nepotvrdili Mates a Patrik a tak se hostující celek dočkal druhého bodu . Po zápase jsme byli trochu zklamaní , že jsme nakonec zápas aspoň nevyhráli v PK , nicméně po první půli musíme brát bod všemi deseti , protože otočit zápas s Klatovy , to by i mohl být náš motor do dalších zápasů . Trojzápas s B týmy završíme v sobotu , kdy zajíždíme do Lub . Asi základním kamenem bude sestava , protože i přes fakt , že budeme muset odložit zápas B týmu díky florbalu 6 hráčů v Praze , nebude Had mít velký výběr , koho postaví.

10.5 Janovice B – Měčín B   2:4 (1:1)

            V nedělní podvečer nás čekal soupeř sbírající body převážně na hřištích soupeřů. Měčínská rezerva přijela posílena o hráče prvního týmu a zřejmě motivována našim soupeřem o postup celkem Chudenic. Místo omluvených hráčů Standy Kotlana, Pavla Jelínka a Patrika Šveňhy nám pomohli Luboš Drmola, Jirka Macura a Míra Urban.

            Začátek zápasu značně ovlivnila chyba Petra Šobka. V 11.minutě napřáhl ze střední vzdálenosti Luboš Čejka. Petr přízemní střelu podcenil a nechal jí proklouznout pod rukama do sítě 0:1. Opařené domácí hráče mohli hosté potrestat znovu o chvilku později. Tentokrát ale Petr výborně vyběhl a šanci zmařil. Domácím trvalo dvacet minut, než se dostali do vážnější šance. To Vašek Slivoň vyslal na branku hostů jedovatou střelu. Výborný brankář hostů předvedl své kvality a míč vytěsnil mimo branku. Hosté nadále hrozili hlavně z rychlých brejků. Naše převaha ve středu hřiště přinesla pouze střely Míry Urbana a Vaška Slivoně. Pro brankáře nebyly střely příliš nebezpečné. Recept našel až Radek Holý, když ve 43.minutě využil pěknou přihrávku Míry Urbana a střelou k tyči vyrovnal 1:1.

            Do první příležitosti druhé půle vlétl Radek Holý. Radost mu překazil další skvělý zákrok brankáře. V 58.minutě zazvonila tyč naší branky! Dorážku skvěle zlikvidoval Petr. Na opačné straně pálil Míra Urban a dorážel Pepa Jansta, který vystřídal Petra Gardoně. Změně skóre v obou případech zabránil znovu skvělý gólman. V 70.minutě se do vápna vřítil Pepa Jansta. Po srážce s gólmanem ukázal rozhodčí Pastyřík na značku pokutového kopu. Míč si vzal Vašek Slivoň a střelou k tyči poslal domácí do vedení 2:1. Radost domácích trvala pouze pět minut. Na centr na zadní tyč si naběhl Jan Duchek a vyrovnal 2:2. V 78.minutě zahrávali hosté přímý kop. Karel Bureš vymetl prudkou střelou šibenici a Petr neměl šanci na míč dosáhnout 2:3. Šanci domácích na bodový zisk utnul v 85.minutě Jan Tauš, který své sólo zakončil do prázdné brány 2:4.

            Body jsou pryč, ale souboj o postup ještě není ztracen. Zůstáváme na prvním místě o skóre před týmem Chudenic. Za týden jedeme do Měcholup. Termím zápasu bude ještě upřesněn.

Sestava: Petr Šobek ml. – Josef Kotlan, Marek Švůgr, Jiří Macura, Petr Gardoň (55.Josef Jansta) – Radek Mandák, Luboš Drmola, Václav Slivoň ©, Radek Holý – David Jůzek, Miroslav Urban

16.5 LUBY B - JANOVICE 4:2(1:0)

Branky : 6. Šůs Miroslav , 54. Cole Jerome , 70. A 75. Voráček Přemysl - 66. Urban Miroslav 2:1 , 84. Hájek Matěj . Rozhodčí Šmrha , ŽK 1:2 , diváků 80.

Sestava – M.Martínek – J.Hájek – T.Suk , V.Špindler , V.Valečka – R.Diviš , J.Šlegl , V.Slivoň , M.Urban – M.Hájek ( K ) , D.Jůzek

Ve čtvrtek po rozhodnutí STK jsme věděli , že pro A tým nebude vůbec jednoduché poskládat sestavu , která musela urvat díky našemu postavení v tabulce body . Z Benfiky tak šel za A tým Venca Slivoň  , dále pak víceméně hodně příležitostní hráč Venca Valečka a vůbec poprvé na jaře nastoupil Roland Diviš . Had tak měl přesně 11 lidí .

Od úvodních minut až do konce jsme hráli velmi důstojnou roli v této partii . Tak trochu již tradičně jsme snad pro pořádek museli vyrobit v úvodu hrubku , kterou soupeř potrestal , když po nedorozumnění Jardela s obranou domácí Šůs zavěsil takřka do prázdné 1 : 0 . Následné minuty , co se týká dobrých příležitostí , patřily nám . V první své šanci se ocitl dnes velmi aktivní Vena Valečka , jeho střela zpoza vápna skončila mimo branku . Další příležitost byla 100% , to když po centru od Veny Slivoně Šimpi dal správně hlavou do protisměru z malého vápna , Kody však nohou vykopl . Další dvě šance měl opět Vena Valečka , v prní opět střílel z vápna mimo , ve druhé sám na penaltě zazmatkoval a balon vůbec nezasáhl . Poslední slušnou šanci jsme měli z VPK , kdy konečky prstů opět Kody vytáhnul balon mimo tři tyče . Soupeř , který měl o něco málo více hře ve středu pole  , se dostával do šancí hlavně střelbou zpoza vápna , nicméně buď balon neměl přesný směr , nebo se Jardel v bráně nenechal překvapit .

Do poločasové přestávky se tak šlo za hubeného náskoku domácích . O přestávce u nás celkem mohla panovat spokojenost s předváděnou hrou , nicméně zahozené dobré tři 100% šance nás dost mrzely.

Ve druhé půli byl v podstatě stejný scénář jako v první , již v 54 min po naší hrubce se prosadil domácí Cole 2 : 0 . V 60 min jsme dali kontaktní gól , nicméně Venca Slivoň byl v údajném ofsajdu . V 64 min napálil po individuální akci Míra balon směr branka domácích a jen tyčka uchránila domácí před gólem. V 66 minutě jsme se konečně dočkali . Po VPK se prosadil hlavou Míra  2 : 1 . Naše akcie šly lehce nahoru , nicméně po další chybě se opět vrátily hodně dolů , to  při špatném odkopu z naší šestnácky se prosadil domácí Voráček 3 : 1 . Pak přišli minuty pro Matese , který dvakrát se ve velmi dobré příležitosti nevešel se svou levačkou mezi tři tyče – de facto byl před Kodym sám . A tak uhodilo na naší straně , VPK ze strany líznul hlavou Venca Slivoň tak šikovně , že Jardel v bráně neměl sebemenší šanci na úspěšný zákrok 4 : 1 . Posledních 10 minut to bylo nahoru dolů , domácí tým ve dvou dobrých šancích byl bravurně vychytán Jardelem . My jsme ze tří šancí jednu zužitkovaly , když David našel před vápnem naprosto volného Matese a ten dal na konečných 4 : 2 . V 88 min se nám bohužel zranil David a vypadá to , že do konce sezony bude na marodce .

Škoda , byť domácí tým byl jasným favoritem i s možností vystřídání tří hráčů , na zápase to nebylo vůbec znát . Na šance bychom měli vyhrát my , jenže na kdyby se nehraje a tak nemáme opět co připsat do tabulky a čas se nám krátí . Ale je třeba vyzdvihnout bojovnost týmu a i celkem kvalitní výkon .  V následujícím kole již nastoupíme jako poslední celek tabulky , protože Mochtín trochu nečekaně doma porazil Vrhaveč a dostal se o bod před nás . Nicméně nic není ještě ztraceno a je třeba se poprat o body proti Hradešicím – hrajeme v sobotu doma od 17 hod .

 

16.5 Měcholupy B - Janovice B    3:2  (2:0)  

            Protože STK po protestech domácích nakonec nepovolila změnu termínu zápasu v Měcholupech, bylo skládání sestav obou našich týmů velkým oříškem. Prioritou bylo, poskládat kvalitní jedenáctku prvního týmu do Lub. V sestavě béčka se tak objevily tři nové tváře. V brance Libor Červenka, v obraně Petr Šveňha a po omluvence Mejly (měl horečku) obul po dvou letech kopačky Petr Šobek starší. Tak trochu nováčkem byl i Patrik Šveňha, který se vracel po zranění teprve ke druhému jarnímu zápasu. Ze základní sestavy zbyl pouze Radek Mandák, Standa Kotlan a Petr Šobek mladší. Tak trochu zázrakem se podařilo sestavit jedenáct hráčů.

            Do první šance se dostal Milan, ale střela minula tři tyče.  Ve 13.minutě domácí rychlým kontrem přečíslili naší obranu a do prázdné brány doklepl Jan Valečka 1:0. Hosté po této brance dále měli hru převážně ve své moci, ale nepřesná koncovka mařila jejich snažení. Ve 25.minutě se snažil Patrik odpálit míč do bezpečí. Trefil soupeře Davida Maršálka a míč po odrazu dolétl do sítě 2:0. Hosty tento stav nezlomil a dále se snažili o změnu nepříznivého stavu.

            V přestávce bylo na hostech vidět určité rozčarování z výsledku. Domácí ze tří šancí dali dva góly. Hosté měli šancí několika násobně víc, ale bez gólového efektu. Před vstupem na trávník však bylo již vidět odhodlání s výsledkem něco udělat.

            Zvýšená aktivita našich hráčů přinesla několik šancí, ale skóre se stále neměnilo. Až v 58.minutě uhodilo. Standa rozehrál přímý kop na vedle se rozbíhajícího Petra Šobka mladšího a následovala nechytatelná pumelice k tyči (moc pěkný moment) 2:1. Branka hosty nabudila a vyrovnání vyselo ve vzduchu. V 63.minutě nasadil k sólu téměř od půlky hřiště znovu Petr a po průniku do vápna prostřelil brankáře 2:2. Kluci ucítili šanci na zvrat a trochu více otevřeli hru. To se bohužel vymstilo v 78.minutě kdy utekl David Maršálek a Libor neměl proti jeho přesně umístěné střele k tyči nárok 3:2. Posledních deset minut se hrálo prakticky na jednu branku. Domácím se ale dařilo naše střely blokovat a pěknou střelu Lukáše pod břevno vyškrábl brankář nad branku.

            Prohra mrzela, ale všichni naši hráči bojovali ze všech sil a za svůj výkon se stydět v žádném případě nemusí. V téhle sestavě sahat po bodech, klobouk dolů! Navíc nám náladu zpravila prohra Chudenic na hřišti v Křenicích. Zůstáváme proto stále na prvním místě. Po prohře áčka se nám však postup vzdaluje. Vyhrát čtvrtou třídu a převzít tak pohár za první místo je však cíl velice lákavý. V neděli zajíždíme do Železné Rudy, kde je výkop již ve 13:30. Odjezd od pošty ve 12:15 hodin.

Sestava:Libor Červenka – Petr Šveňha, Patrik Šveňha, Pavel Jelínek, Pavel Kroupar – Radek Mandák,  Stanislav Kotlan ©, Petr Šobek ml., Lukáš Bohuslav – Milan Kolář ml., Petr Šobek st.

23.5 JANOVICE - HRADEŠICE 4:2 (2:0)

Branky: 25. a 52. Urban Miroslav, 17. Hájek Matěj , 63. Slivoň Václav - 72.Melka Patrik, 90. Zdichymec Lukáš. Rozhodčí Pastyřík. ŽK 1:2, diváků 50.

Sestava – M.Martínek – J.Hájek – T.Suk , V.Špindler , R.Holý – S.Kotlan , J.Šlegl , V.Slivoň , M.Urban – M.Hájek ( K ) , J.Kotlan . Střídali P.Petruška v 70 min za T.Suka , J.Mülller v 85 min za J.Kotlana .

Konečně jsme se na jaře dočkali vítězství !!! Nutno podotknout , že případná ztráta by už hodně zkomplikovala byť i teoretické šance na záchranu . Ale pojďme pěkně popořádku . Had měl k dispozici 13 lidí s tím , že Patrik P.se dostavil až na druhý poločas . V šatně pro hosty se připravovaly k utkání Hradešice , aktuálně 3 celek tabulky a i celek , který stále má ambice se co nejrychleji vrátit do 1.B třídy

Už od první minuty byla u nás znát opět chuť do fotbalu a snaha se dostat herně do zápasu . Hned v 10 minutě Míra nebezpečně zakroutil VPK na bránu a jen reflektivní zákrok golmana uchránil hosty od inkasované branky. Soupeř kupodivu toho v úvodu moc nepředváděl a i opticky na nás trochu herně ztrácel . V 13 minutě se probíjel ve vápně Mates , kterého v hodině dvanácté odstavil od balonu hostující obránce – dle našeho dojmu nedovoleně , nicméně penalta je až tehdy , pokud ji pískne soudce a ten to neudělal. Naše aktivní hra byla odměněna v 17 minutě , to se proháčkoval Hagi přes tři !! hráče soupeře , posunul na úrovni vápna na Matese a ten levačkou nedal naprosto šanci hostujícímu brankáři a vymetl šibenici 1 : 0 . Vstřelený gol nám nalil energii do žil a dál jsme určovali tempo zápasu . V 25 minutě po velké hrubce stopera hostů se dostal k balonu Pepa , který posunul balon na Míru a ten potvrdil , že se mu střelecká forma vrací a podél golmana zvýšil na 2 : 0 . Hostující tým včetně trenéra byl značně rozladěn , naše nepočetná skupinka fanoušku byla velmi spokojena .  Do poločasu opět hlavně Míra a Mates zaměstnávali obranu hostů , nicméně nesmíme zapomenout ani na naše defenzivní řady – všichni včetně Jardela hráli hodně spolehlivě a hlavně jsme se nedopouštěli školáckých chyb , kterými jsme často prokládali naši hru v minulých zápasech .

Poločasová přestávka se nesla snad poprvé na jaře v hodně pohodové atmosféře , nálada naprosto kopírovala předváděnou hru . Pokyn zněl jasně , udržet tempo hry a přidat co nejdříve třetí a tím i asi rozhodující branku .

Ve druhém poločase jsme naprosto aspoň do nějaké 75 minuty plnili to , co jsme si řekli v šatně . Již v 51 minutě měl tutovku na noze po přihrávce od Míry Venca  , nicméně šanci promarnil a byl z toho jen roh . Naštěstí z rohu po prohození pozic se stav na ukazateli měnil , Venca pěkně zahraným rohem našel na zadní tyči Míru a ten nekompromisní hlavičkou rozvlnil síť potřetí a pro Míru to byl dnes druhý gól 3 : 0 . Dál jsme byli hodně aktivní , i když sem tam i soupeř zkoušel své štěstí hlavně střelbou ze střední vzdálenosti. Definitivní razítko na tři body jsme dali v 63 minutě . Hodně aktivní Mates doslova pláchnul po lajně obránci , předložil před branku centr na Pepu , který to měl hodně na dlouhou , nicméně na krátkou to měl na zadní tyči Venca  a ten se ze 4 metrů nemýlil 4 : 0 . Hostující tým se také dočkal a jeho první branka v utkání byla na gól měsíce .V 72 min po odraženém balonu  z naší šestnácky se opřel do balonu z nějakých 25 metrů hostující Melka. Nechytatelnou bombou z první málem přelomil tyčku naší branky a balon po odrazu zapadnul k druhé tyči – parádní trefa 4 : 1 . Po obdržené brance se naše hra dostala na nějakých 10 minut do útlumu , hra tak trochu připomínala naše zápasy z úvodu jara , nicméně díky dostatečnému náskoku naše nervozita nějak nerostla . Kolem 85 minuty se hra opět srovnala a tak nějak poklidně běžel čas k 90 minutě . Bohužel právě v poslední minutě zápasu jsme díky nedůraznému odkopu dali šanci soupeři , hostujícího útočníka ve vápně nedovoleně zastavil Šimpi ( nic jiného už mu nezbývalo ) a z nařízené pentle se hostující Zdichymec nemýlil 4 : 2 . Po rozehrávce ze středového kruhu ukončil zápas rozhodčí . Velkou pochvalu dnes  zaslouží nejen naši hráči , ale i hrstka věrných diváků , která nás podporovala celých 90 minut .

Konečně naše hra nás dovedla ke třem bodům , nicméně nic náhodného to nebylo , jen oproti zápasu hlavně v Lubech jsme si odpustili vzadu zbytečné chyby a v ofenzivě naše akce konečně měli úspěšné vyústění . Výhra nás po prohře Mochtína B posunula na 13 příčku , nicméně náš cíl je být po 26 kolech na nesestupové příčce a k tomu patrně povede jen získaných  min 7 bodů z posledních třech zápasů , pokud však předvedeme stejný výkon jako dnes , není to nic nereálného . Ztrácíme aktuálně na záchranu 4 body ( byť tabulka ukazuje 3 body ), protože naše vzájemné zápasy jak s Měcholupy tak s Malým Borem jsou negativní .  Máme před sebou teď v neděli dopoledne Běšiny venku , následně doma Vrhaveč a zakončujeme soutěž v Hrádku – doufejme, že v posledním kole již Hrádek bude mít jistotu postupu do 1.B třídy  , nicméně pro nás jistota záchrany bude až po odehraných všech 26-ti kol .

24.5 Železná Ruda B - Janovice B    0:3  (0:2)  .

            Sobotní výhra áčka oživila naději na možnost postupu našeho druhého týmu do III.třídy. Tým Chudenic porazil v sobotu na svém hřišti rezervu Měčína a odskočil na rozdíl tří bodů. Pro návrat do čela bylo nutné plně bodovat na hřišti v Železné Rudě. Trenér měl znovu problémy se sestavou. Postupně se omluvili tři brankáři nastupující za béčko. Petr Šobek, Pavel Kroupar i Libor Červenka. Do branky se tak poprvé za druhý tým postavil Michal Martínek. Další posílení áčkem zhatil dopolední mač Red Dogs. Míra Urban a Tomáš Suk se omluvili pro únavu a zranění. Po omluvenkách Vaška Slivoně, Lukáše Bohuslava a Jirky Macury se v neděli dopoledne omluvil i Patrik Petruška. Při zranění Davida Jůzka a nemoci Josefa Jansty jsme zůstali prakticky bez klasického útočníka. Poslední pokus o posílení útoku zhatilo pracovní vytížení Rolanda Diviše. Pokud si tato jména sečtete, vyjde kompletní jedenáctka! Další komplikací byl začátek zápasu od 13:30 hodin. Pavel Jelínek a Radek Mandák spěchali z dopoledního turnaje přípravek v Kolinci. Patrik Šveňha hrál od 10:00 hodin za dorost Mochtína na hřišti ve Staňkově. Marek Švůgr byl do 12:30 v práci, počkal na Patrika a dojeli do Ž.Rudy chvíli před výkopem. Dalším opozdilcem byl Pepa Kotlan, který si myslel že se hraje až od 17.hodin. Tým proto nastoupil v deseti a Pepa vyběhl na hřiště v patnácté minutě.

            V té době už jsme vedli od 5.minuty po pěkné přízemní střele Petra Gardoně k tyči 0:1. Petr se dostal do další podobné šance, ale střelu přizvedl a golman ji dokázal vyrazit. O změnu skóre se snažil opakovaně Marek Švůgr. První střela šla mimo tyče, druhou brankář vyrazil. Pro posílení útoku se trenér rozhodl o prohození hráčů. Pepu Kotlana vysunul na hrot a na beka šel Petr Šveňha. Že to byl dobrý tah se ukázalo asi o pět minut později. Pepa se nejprve pokoušel lobem přehodit brankáře, ten jeho pokus vyškrábl konečky prstů nad branku. Po rozehraném rohovém kopu se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval právě Pepa a ve 44.minutě zvýšil na 0:2. V posledních vteřinách prvního poločasu se prezentoval pěknou střelou z volného přímého kopu Petr Mikulec. Pěkně zatočený míč jen o několik centimetrů minul pravou šibenici.

            O přestávce vládla v kabině hostů celkem spokojenost. Škoda byla pouze několika neproměněných vyložených šancí. Obrana pracovala spolehlivě a Michal neměl příliš práce. Do druhé půle byl jasný úkol, přidat nějaké branky a odvézt všechny body.

            V úvodu druhé půle nejprve Radek Holý pálil nad a Petr Mikulec provětral boční síťku. V 55.minutě si po faulu postavil míč Marek Švůgr. Střelou snad ze třiceti metrů trefil parádně šibenici a upravil na 0:3. Další minuty se hrálo za naší velké převahy a šance střídala šanci. Dvě tutovky měl Petr Gardoň. První zmařil brankář, při druhé překonaného gólmana zastoupil na čáře obránce. Radek Holý měl také několik střeleckých pokusů, ale všechno létalo nad branku. I Pepa Kotlan se činil a opakovaně nechal vyniknout domácího strážce svatyně. Povedené střely z dálky předvedl i Patrik Šveňha. První letěla těsně mimo tyče, druhou brankář vytěsnil na roh. V 78.minutě vystřídal hodně unaveného a lehce zraněného Radka Holého Milan Kolář mladší. V 82.minutě rozvlnil síť po teči domácího obránce Petr Gardoň. Pomezní ale signalizoval, že míč chvíli před tím opustil hrací plochu (podle našich hráčů to nebyla pravda). Hlavní rozhodčí proto branku neuznal. V poslední minutě mohl navýšit účet zápasu znovu Petr Gardoň. Brankář rychle vyběhl a zmenšením střeleckého úhlu šanci zlikvidoval.

            Vzhledem k průběhu zápasu je výsledek 3:0 poměrně hubený. Při popisovaných patáliích se sestavou ale musíme být spokojeni. Výsledek nás posunul zpět na první místo. V sobotu 30.5. zajíždíme do Bolešin, kde nás od 17.hodin čeká místní rezerva. Odjezd od pošty v 16,00 hodin.

Sestava:Michal Martínek – Petr Šveňha, Marek Švůgr, Patrik Šveňha, Pavel Jelínek, – Radek Mandák,  Stanislav Kotlan ©, Radek Holý (78.Milan Kolář ml.), Petr Mikulec – Petr Gardoň, Josef Kotlan

31.5  Běšiny – Janovice ( 2 : 2 ) , PK 4 : 2

Kolář Zdeněk , Vališ Jaroslav – Urban Miroslav , Václav Slivoň , HR Koura Radim , ŽK 5 : 5 , ČK 0 : 1 , Tomáš Suk , diváků 50

Sestava – M.Martínek – M.Švůgr – R.Holý ( 35 J.Hájek ) , V.Špindler , T. Suk – S.Kotlan ( 80 J.Hofman ) , J.Šlegl , V.Slivoň ( 70 R.Diviš ) , M.Urban – J.Kotlan ( 60 J.Müller ) , J.Hájek ( K )

V pro nás netradiční čas v neděli dopoledne pokračoval boj o naši záchranu v OP , v 10: 30 jsme nastoupili proti domácím hráčům z Běšin , kteří  jsou již delší čas v klidných vodách středu tabulky . V šatně 30 minut zápasem byl velmi lichotivý počet hráčů ( 15 ) , takže Had a Venca mohli podebatovat , jak postavit co nejsilnější sestavu .Po pár minutách se shodli , že se vítězná sestava z minulého kola měnit nemá a pouze na stoperu místo Hada nastoupil Marek Švůgr.

Úvod zápasu vyšel lépe domácím ,  na menším hřišti dobře kombinovali , aktivně nás napadali a hlavně jim patřil střed hřiště a tak trochu logickým vyústěním bylo několik šancí , které dostaly do provozní teploty Jardela . Nicméně provozní teplota byla schlazena ve 13 minutě asi nejlepším hráčem domácích , který se po naší hrubce v obraně dostal tváří v tvář Michalovi a křížnou bombou po zemi rozvlnil síť 1 : 0 . Po obdržené brance jsme se ještě nějakých 5 minut dostávali do hry , pak to ale přišlo . V 18 minutě se protáhnul Mates po lajně , jeho centr se po odrazu dostal na Míru a ten se z 8 metrů nemýlil 1 : 1. Po vstřelené brance jsme se dostali do obrátek na plný výkon a bylo znát , že si chceme odvézt domů 3 body . K tomuto cíli jsme se přiblížili v 28 minutě , kdy z VPK i s přispěním domácího hráče se trefil Venca  1 : 2 . Razítko na velmi dobré minuty v této části hry mohl dát 35 minutě Mates , kterého našel za obranou pěkným centrem Radek , bohužel Mates v tutovce provětral pouze smrky za bránou . Radek po tomto musel pro zranění odstoupit , nicméně nemělo by to být nic na delší čas . V 38 minutě se bohužel stav srovnal , po rohu velmi rázně vyrazil balon Jardel za velké vápno , nicméně domácí Vališ ho vrátil z dobrých 22 metrů ranou k tyčce do naší svatyně 2 : 2 – nechytatelná bomba . Do poločasu se toho až tak moc nedělo a tak se šlo do kabin asi za spravedlivého stavu na ukazeli skóre , protože domácí tým kraloval úvodní 15 minutovce , my jsme měli více ze hry mezi 17 a 35 minutou a konec poločasu bylo cca vyrovnaných .

Druhý poločas jsme hned v úvodu měli dvě slušné akce , které jsme bohužel nepřetavili v branku . Následně se musel vytáhnout v naší svatyni Jardel , který hlavně střelu F.Petrželky bravurně vytěsnil na roh .Pak z několika velmi slušných střel mohl také padnout gól , ale ve druhém poločase doslova Jardel zamknul bránu. V 65 minutě se stala nemilá událost , kdy po úderu od míče se „ vypnul „ domácí hráč a musel být odvezen do nemocnice do Klatov , nicméně už za plného vědomí , tak přejeme , aby návrat na trávník byl co nejrychlejší . V 68 minutě mohl dát rozdílový gól Venca , bohužel jeho bodlo zlikvidoval domácí brankář . Venca nicméně mohl dát na o hodně lépe postaveného Standu , který by dával do prázdné . V 84 minutě se po druhé ŽK musel odebrat předčasně do sprch Hagi a tak závěrečné minuty jsme se spíše soustředili , abychom dovedli zápas do penalt . Bohužel v penaltách jsme projevili horší nervy než domácí celek a po neúspěšných pokusech Hada a Šimpiho si druhý bod připsal domácí tým . Škoda , dnes nelze říct , že bychom vysloveně ztratili body , protože domácí tým prokázal svou kvalitu , ale v PK jsme opravdu mohli být přesnější . Bod pro nás dnes je málo , na druhou stranu jsme ukrojili z náskoku dvou rivalů o druhé sestupové místo . Aktuálně ztrácíme 2 body jak na Malý Bor tak i Měcholupy , oba dle papírových předpokladů prohráli jak v Lubech tak v Hradešicích . Na poslední příčce s již asi 100% jistotou sestupu je pro prohře s Hrádkem Mochtín B . Na záchranu mu schází 4 body a to se v posledních dvou kolech bude jen těžko smazávat . V předposledním kole hrajeme doma letos naposled , přivítáme Vrhaveč a na tento celek to doma dlouhodobě umíme - nutně potřebujeme vyhrát.

 

 

30.5 Bolešiny B - Janovice B    2:3  (0:2)  

            Dvě nové tváře měl trenér na soupisce pro utkání na hřišti v Bolešinech. V záložní řadě se objevil Jan Müller a do druhého poločasu vyběhl na hrot Roland Diviš. V brance vypomohl znovu Michal Martínek.

            Po úvodním opatrném oťukávání se začali hosté prosazovat kvalitnější hrou. V 15.minutě se Radek Holý prodral do šestnáctky a střelou po zemi k tyči otevřel skóre 0:1. Vstřelená branka nás povzbudila a přicházely další šance. Ve 24.minutě Pepa Kotlan vybojoval míč na levé straně a poslal křížnou přihrávku kopírující malé vápno. Na opačné straně doklepl míč k tyči Petr Gardoň 0:2. Další velké šance našich hráčů likvidoval výborný brankář domácích. Na opačné straně vytáhl Michal ve 44.minutě perfektní zákrok. Střelu směřující do šibenice efektně vytěsnil nad břevno.

            První půle se hrála převážně v naší režii a nebýt výborného domácího brankáře, mohl být rozdíl ve skóre podstatně větší. Do druhé části vystřídal Petra Gardoně Roland Diviš.

            Domácí trenér poslal v úvodních minutách druhého poločasu na hřiště tři nové hráče a výrazně tím posílil útok. Toto posílení se začalo pomalu projevovat a Michal se měl co ohánět. V 50.minutě zmařil sólový průnik domácího útočníka a míč nohou vyrazil na roh. V 55.minutě se ocitl ve velké šanci Radek Holý, ale v mírném záklonu přestřelil branku. V 73.minutě nacentroval Mejla na Rolanda a ten se asi ze třiceti metrů z voleje opřel do míče a nechytatelnou pumelicí po zemi k tyči upravil na 0:3. Naše radost trvala jen chvíli. V 76.minutě využil chybu naší obrany Jan Roháč a snížil 1:3. Od té chvíle bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Na hosty jako kdyby padla nějaká deka a úplně vypadli ze hry. To využil v 85.minutě znovu Jan Roháč 2:3. V poslední minutě domácí nastřelili tyč, ale na výsledku se už nic nezměnilo.

            Na čele tabulky nic nového. Chudenice braly rovněž tři body za těsnou výhru 2:1 v Měcholupech. Za týden v neděli hostíme od 17.hodin Vrhaveč B. Pro potvrzení prvního místa potřebujeme tři body.    

Sestava:Michal Martínek – Petr Šveňha, Marek Švůgr, Patrik Šveňha, Pavel Jelínek, – Radek Mandák,  Stanislav Kotlan ©, Jan Müller, Radek Holý (80.Milan Kolář ml.) – Josef Kotlan, Petr Gardoň (46.Roland Diviš)

 

7.8 JANOVICE - VRHAVEČ 4:3 (1:2)

Branky : 3. vlastní (Reitmajer Petr) , 63. Urban Miroslav, 75. a 83. Šlégl Jan - 4. Mundl Karel , 21. Taitl Lukáš ( PK ), 60. Vítovec Petr

Rozhodčí Marek, ŽK 3:1 , diváků 50.

Sestava – M.Martínek – M.Švůgr( 60 min J.Müller ) – R.Holý , V.Špindler , J.Hájek – L.Drmola ( 70 min R.Diviš ) ,J.Macura , J.Šlegl , M.Urban – V.Slivoň , J.Hájek ( K)

Z rozhodnutí STK jsme netradičně hráli v neděli od 17 hod s Vrhavčí , které jde již jen o čest , protože nefiguruje v soubojích jak ve spodních tak i horních patrech tabulky . Pro nás již několik kol stejná písnička , musíme být 100% , abychom si udrželi šanci na záchranu v OP i pro následující ročník . V duchu hesla , že nový trenér přináší vždy body , se taktovky chopil dnes David Jůzek . Šatna uspokojivě zaplněna 15 hráči , lehkou komplikací byl příjezd Jardela 5 minut před začátkem utkání .

Úvod utkání začal pěkně z ostra . Již ve třetí minutě mohli domácí fans poprvé nechat o sobě znát , to roh od Veny S. si smolně srazil do své svatyně hostující obránce  1 : 0 . Radost však netrvala dlouho , ve 4 minutě dnes velmi aktivní Karel Mundl z Vrhavče vyslal z 20 metrů technickou střelu , která pročesala síť v horním růžku branky 1 : 1. K.Mundl často trápil naše zadní řady a v 21 minutě je potrápil tak dokonale , že na poslední chvíli již ve vápně byl zastaven Hadem a tak rozhodčí nařídil PK . Ten s přehledem proměnil L. Taitl 1 : 2 . Hra nicméně byla hodně vyrovnaná , my jsme hrozili z rychlého přechodu do útoku , bohužel 4– 5 dobrých šancí zneškodnil výborně chytající hostující golman – jmenovitě vyčapal Šimpiho , Matese, Vencu a Míru . A tak se šlo do kabin za pro nás dost nepříznivého stavu .

V kabině šla pochvala za předváděnou hru , měla dostatečné tempo . Výtka hlavně na situaci před PK a také být více důrazní ve finální fázi před soupeřovou bránou . Nicméně do druhé půle z naší šatny vyšlo mužstvo nabuzené otočit výsledek .

Již úvodní minuty ukázaly , že ve druhé půli bude naše tempo o něco větší než hostujícího týmu . Začali se rodit akce , ale opět hostující brankář byl tím , který nedovolil změnu na ukazateli skore . A tak trochu pověstně „ nedáš dostaneš „ se měnil stav u nás . Opět Karel Mundl připravil zbytečně Máru o balon ( Marek na tohoto hráče hodně dlouho nezapomene ) a ve vápně ještě nahrál na zcela osamoceného a lépe postaveného P.Vítovce , který do prázdné pohodlně zavěsil 1 : 3 . Nálada hlavně v ochozech šla rapidně dolů , protože naše šance na úspěch atakovaly bod mrazu hlavně díky ubíhajícímu času a výborné formě hostujícího brankáře . Náš mančaft jel ale dál jak dobře namazaný stroj a odměnou mu byla kontaktní branka v 63 minutě .Po centru na úroveň vápna byl faulován Venca S . rozhodčí však dal výhodu , protože Míra se dostal k propadnutému balonu a ranou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci 2 : 3. Vstřelená branka nám vlila ješt větší energii do žil a začali jsme zamykat hostující celek na jeho půlce . Vrhaveč v této části hry celkem vypadla ze hry a začala celkem dost chybovat v rozehrávce , tj. se jim míče velmi rychle vracely zpět do obrany. V 75 minutě bylo srovnáno . Po lajně přešel jeden na jednoho Mates , nahrál na penaltu Šimpimu a ten do odkryté části branky v pohodě zavěsil 3 : 3. Diváci pochopili , že to je správný čas dokonale otočit výsledek a tak začali mohutně povzbuzovat . Opět 2 – 3 slušné akce nám překazil hostující brankář . Pak to ale přišlo , v 83 minutě centr do vápna šikovně tečnul Mates na zabíhajícího Šimpiho . Honza potvrdil, že tento víkend má střelecké kopny a podél golmana rozvlnil síť počtvrté v zápase a pro něj osobně to byla již třetí víkendová trefa  4 : 3 . Vrhaveč byla dosti nervózní , kdo by se také divil , když 30 minut před koncem vedla o dvě branky a nic zásadně nenasvědčovalo , že by mohla se dnes vracet s prázdnou domů. Je také třeba říct , že před naším čtvrtým gólem se domácí obránci dopustili až dětské chyby , kdy oba obránci vyrazili na Matese , místo aby jeden z nich pokryl Šimpiho . Do konce utkání jsme aktivně drželi senzačně získané vedení. Po nastavení 120 vteřin ukončil soudce dnešní férový souboj , ve kterém jsme hlavně díky závěrečným 25 minutám asi zaslouženě získali všechny tři body a tím i potvrdili léta platné pravidlo , že s Vrhavčí si držíme domácí plnou bodovou úspěšnost. Před posledním kolem tohoto ročníku je jasné , že prvním sestupujícím je Mochtín B . Pokud by sestupoval Měčín z B třídy , tak pak následně se bude poroučet do III třídy i 13 celek tabulky a dobrou zprávou je , že tím je nyní Malý Bor , který doma prohrál s Hradešicemi a tak máme nyní  bod k dobru . Poslední kolo nicméně nebude nic lehkého potvrdit naši účast v OP . Zajíždíme do Hrádku , který k definitivnímu potvrzení postupu do 1B třídy potřebuje uhrát bod . Malý Bor zajíždí do Běšin , které ale budou po velmi prapodivně vedeném utkání ze strany rozhodčího v Měcholupech velmi oslabeni – hráči obdrželi 4 x ČK bez předchozího „ žlutého „ napomenutí . Nicméně máme to ve vlastních rukou a v to jsme možná ani po tomto kole nedoufali . Takže chlapci , mákněme , ať i v příštím roce se naši fanoušci  mohou chodit dívat na náš stadion na nejvyšší mužskou okresní soutěž .

 

6.8 Janovice B – Vrhaveč B   6:1 (1:1)

            I když ještě v pátek dopoledne obsahovala sestava béčka pouze osm jmen, na sobotní domácí duel bylo v kabině k radosti trenéra 15 hráčů. V brance byl připraven ke svému letos třetímu utkání Libor, Pavel Kroupar na beku a poprvé za rezervní tým Honza Šlegl, který nastoupil v důležité roli středního záložníka vedle Standy. Ostatní posty bez překvapení.

Úvod zápasu se nám povedl. V 5.minutě zahrál Radek Mandák přímý kop. Míč orazítkoval břevno a po odrazu směřoval šikmo dolů před branku. Ve své dráze trefil záda brankáře a rozvlnil síť. Radkovo životní trefa 1:0. Radost trvala pouze tři minuty. Po zaváhání naší obrany Libor vyrazil nepříjemnou střelu pouze před sebe na hranici velkého vápna na Ondřeje Důlovce. Před ním byla volná cesta do sítě a pohodlně vyrovnal 1:1. Tato branka výrazně ovlivnila další průběh první půle. Nervozita začala svazovat domácím hráčům nohy. Nepřesné rozehrávky, chyby při finálních přihrávkách, nedůrazné zakončení. Domácí obrana musela na poslední chvíli řešit několik nebezpečných situací právě po chybách v rozehrávce. Toto trápení trvalo až do konce prvního poločasu.

V kabině panovalo značné rozčarování a bylo jasné, že se musí něco změnit. Trenér využil početné lavičky náhradníků a poslal do hry Petra Gardoně místo Pavla Kroupara a Rolanda Diviše na hrot za Josefa Janstu.

            V druhé půlce se hra domácích přeci jen zlepšila. Roland výrazně rozhýbal naše útočné snahy a v 54.minutě proměnil své sólo ve vedoucí branku 2:1. To nás povzbudilo a tlak narůstal. V 60.minutě využil pěkné uličky Jan Šlegl a nedal brankáři šanci 3:1. Bylo to parádní rozloučení s jeho účinkováním na trávníku. Branku dal těsně před tím, než byl vystřídán již připraveným Jirkou Macurou. Jirka přinesl do hry další kvalitu a čerstvé síly. Jirkova chvíle přišla v 74.minutě. Jeho parádní volej napálený kousek za levým rohem velkého čtverce zapadl přesně k pravé tyči 4:1. Za tohoto stavu se dočkal Michal Martínek. Odehráno měl Radek Holý. Každý dotek Michala s míčem byl odměněn pokřiky a potleskem domácích diváků, kteří se za tohoto stavu již dobře bavili. Zaváhání mezi obráncem a brankářem využil v 81.minutě Roland. Vlétl mezi oba soupeře a hlavou si míč postrčil k brance. Dorážka do prázdné navýšila skóre na 5:1. Účet zápasu uzavřel v 83.minutě Marek Švůgr 6:1. Libor se v průběhu druhé půle zaskvěl zmařením dvou velice nebezpečných šancí soupeře.

Výrazně zlepšená hra přinesla ovoce v podobě tří bodů a rovněž skóre hraje důležitou roli. Vítězství Chudenic 11:1 nad slabou rezervou Železné Rudy ještě více vyrovnalo čelo tabulky. Máme stejně bodů, vyrovnané vzájemné zápasy, stejně vstřelených branek. Rozdíl dělají pouze o dvě obdržené branky navíc na straně Chudenic. Poslední kolo bude proto hodně zajímavé. Termín a čas našeho zápasu v Neznašovech bude určen na úterním jednání STK.

 

Sestava: Libor Červenka – Petr Šveňha, Marek Švůgr, Patrik Šveňha, Pavel Kroupar (46.Petr Gardoň)  – Radek Mandák, Stanislav Kotlan ©, Jan Šlegl (61. Jiří Macura), Radek Holý (75.Michal Martínek) – Josef Kotlan, Josef Jansta (46.Roland Diviš)

 

14.6 HRÁDEK - JANOVICE 3:0 (3:0)

Branky: 13. R.Holeček, 33. J.Brabec, 40. P. Franěk ; Rozhodčí: Bureš; ŽK 2:2; Diváci: 150

Poslední jarní kolo bylo již tradičně na hřišti v Hrádku , domácí tým potřeboval bod k úspěšnému tažení s cílovou stanicí postup do 1B třídy , pro nás bylo víceméně nepočítaně variant , jak se udržet v OP i pro příští ročník . Vzhledem k souběžně hranému utkání B týmu , odjelo do Hrádku čisté Áčko , tj. bez tradičních posil z B týmu . Přesto měl Had k dispozici 11 hráčů .

Bohužel již v 12 minutě se lehce zranil Radek Holý, nicméně nebylo zbytí a musel dohrát celý zápas. Navíc v prvním poločase domácí tým prokázal své kvality , rozdíl v postavení obou mužstev  a do poločasu si doslova pojistil své postupové ambice - vedení o tři branky bylo více než jisté .

O přestávce spíše hlavní roli hrál telefon , abychom zjistili , jak se vyvíjí zápas našeho konkurenta na druhé sestupové místo a to Malého Boru v Běšinech . Bohužel již poločasový stav nás posílal do III třídy .

Druhý poločas byl v duchu našeho usilovného boje něco udělat s výsledkem . Domácí tým ale moc dobře věděl , že tříbrankové vedení by si neměl nechat ujít a velmi disciplinovaným výkonem nás prakticky k ničemu závažnému nepustil.

Naše situace po zprávách ze všech zápasů byla jasná - náš A tým čeká sešup do III třídy . B tým díky regulím neumožňující hrát dvou celkům z jednoho klubu stejnou soutěž a tím pádem jistotu, že první příčka neznamená postup do III třídy . Nicméně v pondělí odpoledne nám svitla naděje , Měčín nakonec díky jedné proměněné penaltě navíc ve vzájemných zápasech s Blovicemi se umístil na barážové pozici ( ačkoliv v sobotu večer ve všech zprávách bylo , že Měčín sestupuje do OP )  a o našem definitivním setrvání v OP a případný postup B týmu do III třídy bude jasno následující sobotu okolo 19 hodiny . Tak držíme Měčínu palce , aby uhájil svou účast v 1 B třídě . ...... Měčín se nakonec udržel v 1B třídě a to nás ponechalo i pro následující ročník v OP .

 

Celkové zhodnocení sezony A týmu je takové nemastné , neslané - lépe řečeno hodně bídné . Po podzimu , kdy jsme získali 18 bodů , jsme i díky povedené zimní přípravě očekávali atakování medailových příček . Nicméně díky doslova hororovému vstupu do jarní části sezony , kdy jsme za 7 kol získali pouze bod za remízu doma s Mochtínem , se naše ambice už jen ubíraly směrem k záchraně . Díky bohu se náš tým nějak oklepal a ziskem bodu s Klatovy doma a venku v Běšinech , plným bodovým ziskem doma s Hradešicemi a Vrhavčí jsme nakonec aspoň předstihli poslední Mochtín B a skončili jsme na 13 příčce , což je nejhorší umístění za dobu , co jsme v OP .

14.6 Neznašovy - Janovice B    1:5  (0:2)  

            K poslednímu soutěžnímu utkání jsme zajížděli na hřiště doma nebezpečných Neznašov. Pro potvrzení prvního místa jsme potřebovali získat stejně bodů jako Chudenice na hřišti v Bolešinech a udržet lepší skóre. To bylo před závěrečným kolem o dvě branky v náš prospěch. V sestavě se objevilo i v posledním kole jedno nové jméno. Na kraji zálohy nastoupil Vašek Valečka, který toho letos moc neodehrál ani za první tým.

            Od úvodních minut byl míč převážně v držení hostů. V první vážnější šanci se objevil po pěti minutách hry Pepa Kotlan. Domácí brankář jeho povedenou střelu vyrazil před sebe. Rolandovu dorážku srazil obránce na roh. Po rozehraném rohovém kopu natáhl Patrik Šveňha. Míč prosvištěl asi metr vedle pravé tyče. Po dalším rohu hlavičkoval Standa do míst, kde stál brankář a ten s námahou vyrazil na další roh. Tlak hostů byl odměněn ve 13.minutě. Venca Valečka zacentroval z levé strany na Vaška Slivoně. Vašek si pohrál s obránci i brankářem a poprvé rozvlnil síť 0:1. Z dalšího útoku hostů zvonilo za domácím gólmanem břevno. Autorem této pumelice z dálky byl Roland. Až po pětadvaceti minutách hry zahrozilo na opačné straně, kdy Petr vytáhl parádní zákrok. Nedáš dostaneš, to platilo doslova. Náš protiútok zakončil Vašek Valečka střelou do tyče. Vašek měl pořádný kus štěstí. Míč se od tyče odrazil do brankáře a od něj do sítě 0:2.

            Do kabin šli spokojenější hosté. Kaňkou na průběhu první půle byl výkon hlavního arbitra pana Blahety. Mnoho situací otáčel ve prospěch domácích hráčů. Odpískal i několik vymyšlených ofsajdů a naopak v několika případech naprosto přehlížel signalizaci pomezního hostů Petra Šobka staršího. Toto vedení zápasu napínalo nervové špagáty některých našich hráčů a výsledkem byly žluté karty pro Standu Kotlana a Petra Šobka mladšího. Trenér proto nabádal k udržení nervů na uzdě. V našich silách bylo dotáhnout zápas k vítěznému konci i za nepřízně rozhodčího.

            Úvod druhé půle se nijak nelišil od té první. Míč byl po většinu času v držení hostů. Domácí získali míč většinou jen za pomoci hlavního arbitra. V 63.minutě trefil Vašek Valečka znovu tyč. Tentokrát se míč odrazil volně před branku, kde číhal Pepa Kotlan a doklepl do prázdné 0:3. Pak chvíli úřadoval hlavní rozhodčí a žlutou kartu spatřil Roland. V 71.minutě vystihl Pepa chybu v rozehrávce domácí obrany a zaznamenal druhý úspěch 0:4. Drobné zaváhání našich hráčů využil po rohovém kopu přesnou hlavičkou Žák a v 81.minutě zaznamenal čestný úspěch domácích 1:4. Účet zápasu uzavřel v 84.minutě pěknou střelou k tyči Roland 1:5. Netrestání zákroků domácích obránců vedlo až k zápasnickému sražení Pepána v závěru zápasu. Zákrok na červenou odměnil rozhodčí jen žlutou a korunoval tak svůj „výborný výkon“.

            Po hubené výhře Chudenic v Bolešinech 1:0 je první místo naše! Jestli bude naše vítězství znamenat i postup do III.třídy, o tom rozhodne barážové klání mezi Měčínem  a Částkovem. Náš cíl před začátkem ročníku jsme splnili na 100% a v klubu panuje naprostá spokojenost s výkony B týmu po celou sezonu . .... Nakonec vše dobře dopadlo , tak říkajíc jako v pohádce a po ročním působení ve IV třídě se vracíme zpět do III třídy .     

Sestava: Petr Šobek – Petr Gardoň, Marek Švůgr, Patrik Šveňha, Pavel Jelínek, – Radek Mandák,  Stanislav Kotlan ©, Václav Slivoň, Václav Valečka – Josef Kotlan, Roland Diviš (85.Milan Kolář ml.)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 36695
Dnes: 12
Online: 3

Naši sponzoři a partneři

Aktualita

Jaro 2024
komentář k zápasům mužů

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Kde bude naše Áčko na konci sezony 2023/2024

  do 3 místa
0 (0,0%)

  do 5 místa
1 (100,0%)

  klidný střed tabulky
0 (0,0%)

  nic moc , 10 flek a hůře
0 (0,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery