Úvod » Utkání , aktuální informace

Přípravné zápasy jaro 2016

publikováno 21.03.2016 (aktualizováno 29.03.2016)


          12.3 Janovice A - Všeruby A 4 : 3 ( 3 : 0 )

Sestava : P.Kroupar - V.Špindler - R.Holý ,T.Suk , J.Muller - D.Kotlan , M.Urban , M.Hájek , J.Šlegl - R.Diviš , J.Kotlan , střídali P.Petruška , D.Jůzek

První jarní přípravák jsme odehráli s týmem okresního přeboru Domažlicka . V první půli až na pár sporadických akcí soupěř nic zásadního nepředvedl a tak se hra odehrávala za výrazné převahy našeho týmu . Pochopitelně rozehrávka a zakončení akcí nebylo zatím na požadované úrovni a tak poločas skončil velmi přijatelným výsledkem pro hosty 3 : 0 ( 2 x Míra Urban , 1 x R.Diviš ) . Do druhé půle zůstali v šatně Míra a Dan a hra se začala srovnávat . Hostující tým se začal více dostávat do šancí a celkem rychle snížil na 2 : 3 ze jejich pohledu . Hra nicméně ke konci zápasu spíše upadala než gradovala a tak po přesných střelách na konci zápasu na obou stranách skončil zápas v poměru 4 : 3 ( za domácí M.Hájek ) . V následujícím týdnu přivítáme v dalším přípravném zápase Bezděkov .

19.3 Janovice B - Dlažov 5 : 0 ( 2 : 0 )

Sestava - L.Jelínek - P.Gardoň - P.Jelínek , Patrik Šveňha , V.Keřlík - R.Mandák , V.Slivoň , S.Kotlan , M.Urban - R.Diviš , Petr Šveňha , střídali P.Mikulec, D.Kotlan , M.Kolář , V.Valečka a J.Muller .

Jedinou přípravu před sezonou naše záloha již tradičně odehrála proti Dlažovu . Ve velmi nabité sestavě , která čítala 16 hráčů , se objevil i navrátilec po půlročním hostování v Mochtíně Patrik Šveňha a spolu s ne o mnoho starším Petrem Gardoněm vytvořili velmi silnou stopérskou dvojici pro jarní část soutěže . Od začátku utkání byl znát rozdíl třídy a akce našich barev střídala akci . Nicméně bylo znát , že jsme po více než 4 měsících opět na hřišti a z jasných šancí jsme se nedokázali prosadit . A tak až možná šestá šance skončila v bráně , to se hlavou po rohu trefil Standa Kotlan. Do konce poločasu se již ke Standovi nikdo nepřidal byť možná dalších pět šancí volalo po gólu . Láďa v naší brance se moc " nenadřel " a až na jednu dvě střely moc práce neměl .

Do druhé půle se prostřídalo několik hráčů nicméně na obrazu hry se nic neměnilo , stále jsme udávali tempo hry my . Jedinou změnou bylo proměňování šancí . Postupně se trefili Venca Slivoň , dvakrát zavěsil další Venca , tentokrát Valečka a na konci zápasu upravil na konečných 5 : 0 Honza Muller . Za zmínku si zaslouží ocenit výkon nejmaldšího hráče na trávníku ( věkem ještě žák ) v dresu Dlažova Marka Jarka , který i přes své mládí častokrát našim hráčům výrazně motal hlavu . Sezonu naše Benfika zahájí doma následující neděli proti poslednímu celku tabulky Švihovu . Jasným cílem je nejenom 100% bodový zisk ,ale i výraznější " gólová velikonoční pomlázka"  .

20.3 Janovice A - Bezděkov 3 : 3 ( 1 : 0 ) 

Sestava - P.Petruška - J.Macura - R.Holý , V.Špindler , T.Suk - D.Kotlan , M.Urban , M.Hájek , J.Muller - R.Diviš , J.Kotlan . Na střídání připraven D.Jůzek .

Ve velmi příjemném jarním počasí jsme přivítali Bezděkov . Bohužel trenérovi se nedostavil ohlášený Jardel a nepodařilo se již zajistit náhradu do brány ( Láďa , Pavel měli jiný program ) . I přes tento výpadek se víceméně sešla základní sestava , protože jak Patrik , který šel nakonec do brány , tak i Šimpi ( tento víkend na lyžích ) začnou na jaře díky distancu na tribuně . Škoda jen , že se ještě nedostavili 2,3 mladíci z Béčka , aby trenér mohl vyzkoušet více variant na jednotlivých postech. V prvním poločase jsme měli mírnou převahu , kterou jsme nakonec dokázali i vyjádřit gólově . Nicméně tak jako před týdnem , naši hru často doprovázela nepřesnot v kombinaci a i mizerné zakončení akcí . Hostující tým  přijel ve velmi slušné formě a prakticky nebylo moc znát ( na rozdíl od sobotního zápasu Béčka ) , že náš soupeř hraje o třídu níže .

Ve druhém poločase si prohodili posty Patrik s Mejlou . Do nějaké 60 minuty jsme spálili dobré tři šance a tak přišel spravedlivý trest . Bezděkov se začal více tlačit před naší svatyni . První vážnější šanci ještě Honza v bráně zlikvidoval , nicméně při dalších dvou akcích se již Bezděkov mohl radovat a tak během 5 minut otočil na 1:2 z našeho pohledu . Nicméně na druhé obdržené brance bylo znát , že Honza není opravdu brankář . Bezděkovu bylo ještě veseleji , když střela z dobrých 35 metrů skončila opět za zády našeho Mejli ( opět hrálo velkou roli , že Honza není rozeným brankářem ) . A tak asi za pochvalu stojí našich závěrečných 15 minut , kdy jsme si vytvořili lehký tlak a aspoň stačili po dvou přesných střelách srovnat na konečných 3 : 3 . Velmi dobře odřídil utkání Ivan Petličarovský , který udržel obě mužstva v přijatelných hranicích chování . Generálku na soutěž odehrajeme ve čtvrtek 24.3 od 18:30 opět doma proti Strážovu . Následující velikonoční víkend vše opět vypukne , začínáme v sobotu doma a soupeřem nám nebude nikdo menší než suverenní lídr tabulky Klatovy B , na které máme velmi příjemné vzpomínky z podzimu v podobě naší výhry 4 : 1 .

24.3 Janovice A - Strážov 0 : 4 ( 0 : 1 )

Sestava : L .Jelínek - V.Špindler - R.Holý , T.Suk , J.Muller - D.Kotlan , M.Urban , M.Hájek , V.Keřlík - R.Diviš , J.Kotlan .. střídali D.Juzek , V.Slivoň , J.Macura , J. Šlégl

Poslední přípravu jsme odehráli pod světly proti celku ,se kterým nás díky farmě pojí velmi úzké vazby . Trenér měl víceméně všechny hráče , kteří připadali v úvahu pro první mistrák. Náš soupeř má pro jarní část sezony jasný cíl a to se pokusit zachránit 1.B třídu i pro další ročník . Úvodní 15 minutovka se nesla v lehkém tlaku našeho mužstva , nicméně ze dvou velmi slibných šancí jsme se neprosadili a tak uděřilo na druhé straně . To se po pěkné individuální akci prosadil náš odchovanec David Kološ . Do konce poločasu se hra opticky srovnala na obou stranách byly ještě dvě slušné šance , nicméně střelci dnes hlavně na naší straně neměli svůj den .

Do druhé půle se na několika postech hráči prostřídali . Opět hra byla celkem vyrovnána , jediný a to dost markantní rozdíl byl v efektivitě využívání šancí . Zatímco na naší straně jsme se dál dost střelecky trápili , soupeř se za Láďovo záda trefil hned třikrát a tak výsledek 0 :4 vypadá jako jasná záležitost , nicméně pohledem na šance to bylo cca 8 :6 v náš prospěch . Důležité bude , abychom v prvním mistráku našli opět střelecké kopačky a nezačali jarní část pod nějakou střeleckou dekou .


         
 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 36696
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři

Aktualita

Jaro 2024
komentář k zápasům mužů

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Kde bude naše Áčko na konci sezony 2023/2024

  do 3 místa
0 (0,0%)

  do 5 místa
1 (100,0%)

  klidný střed tabulky
0 (0,0%)

  nic moc , 10 flek a hůře
0 (0,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz